C├ó╚Ťi bani au cheltuit rom├ónii ├«n minivacan┼úa de 1 mai!

simeon stalpnicul png
La unul dintre cele mai ├«n vog─â cluburi din Mamaia, petrec─âre┼úii abia au avut loc la mese chiar ┼či ├«n timpul zileifoto: Click!

Portofelele rom├ónilor care s-au distrat de 1 mai pe litoral sunt tot mai goale! Nici nu e de mirare din moment ce turi┼čtii nu s-au uitat la bani c├ónd s-au aflat ├«n punctul zero al distrac┼úiei. ├Än total, cei aproape 100.000 de petrec─âre┼úi au scos din buzunare aproape 4 miliaone de euro doar pentru cazare, acest─â deschidere de sezon estival fiind una dintre cele mai mari reu┼čite.

Hotelierii ┼či patronii cluburilor ├«┼či freac─â m├óinile de bucurie, c─âci au ┼či de ce. Conturile lor s-au umplut, ├«n timp ce petrec─âre┼úii au t─âiat de pe list─â distrac┼úiile ├«n urm─âtoarea perioad─â. ├Än jur de 98.000 de turi╚Öti au ajuns anul acesta, ├«n minivacan╚Ťa de 1 Mai, ├«n diverse sta╚Ťiuni din ╚Ťar─â, unde au cheltuit aproximativ 3,7 milioane de euro, cu aproape 0,2 milioane de euro mai mult dec├ót ├«n anul 2017. Estimarea apar┼úine Federa┼úiei Patronatelor din Turism ┼či se refer─â doar la sumele ├«ncasate de proprietarii unit─â┼úilor de cazare. Pe litoral sau la munte, zeci de mii de oameni au ├«nchiriat ┼či apartamente. Mul┼úi bani s-au chletuit ┼či ├«n cluburi, unde s-au organizat petreceri de fi┼úe. Dou─â dintre cele mai ├«n vog─â localuri aflate la mare au avut c├ó┼čtiguri de aproape 1 milion ┼či jum─âtate de euro.ÔÇő

Patronii de cluburi au ├«mprumutat re┼úeta din afar─â ┼či au oferit momente care s─â-i fac─â pe clien┼úi s─â se simt─â milionari pentru c├óteva seri. ┼×ampaniile au fost aduse cu roaba, ├«nso┼úite de artificii ┼či pe fondul imnului din Liga Campionilor, un astfel de moment fiind o adev─ârat─â arogan┼ú─â pentru cei acre l-au "comandat". 

"Din datele noastre, putem estima pentru aceast─â perioad─â ├«ncas─âri de aproximativ 12,7 milioane de lei ├«n toate destina╚Ťiile turistice din ╚Ťar─â doar din m├óncarea ┼či distrac┼úia turi╚Ötilor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care un rom├ón a cheltuit, ├«n medie aceea╚Öi sum─â ca anul trecut, adic─â 120 de lei pe zi, ├«n afar─â de cazare ╚Öi mic dejun. La aceast─â sum─â se adaug─â aproximativ 17,4 milioane de lei pe cazare ╚Öi mic dejun, ceea ce conduce la o estimare a cheltuielilor totale ale rom├ónilor care au mers ├«n minivacan╚Ťa de 1 Mai ├«n ╚Ťar─â de 30 de milioane de lei (aproximativ 6.4 milioane de euro)ÔÇŁ, a declarat Drago╚Ö R─âducan, prim-vicepre╚Öedinte executiv al FPTR.

Destina╚Ťia cea mai popular─â pentru minivacan╚Ťa de 1 mai a r─âmas litoralul rom├ónesc. Din datele puse la dispozi╚Ťie de c─âtre hotelieri, de 1 Mai au s-au cazat pe litoral, ├«n structurile clasificate, ├«n jur de 28.000 de turi╚Öti, tarifele pornind de la 80 lei pentru o noapte de cazare ╚Öi ajung├ónd p├ón─â la 450-500 lei. ÔÇ×Cifrele vehiculate, de 78-80.000 de turi╚Öti ajun╚Öi pe litoral ├«n aceste zile nu sunt realiste ╚Öi dep─â╚Öesc cu mult capacitatea structurilor de cazare clasificate deschiseÔÇŁ, afirm─â Drago╚Ö R─âducan. ├Än Mamaia, gradul de ocupare al hotelurilor deschise a fost de aproximativ 90%, v├ónz├óndu-se astfel, 20.000 de locuri din totalul de 22.000 puse la dispozi╚Ťie. ├Än cel─âlalt capat al litoralului, Vama Veche a atras ╚Öi ea mul╚Ťi turi╚Öti, fiind puse la dispozitie aproximativ 1.500 de locuri clasificate ╚Öi, cel mai probabil, alte 1.000 de locuri neclasificate.

anamaria ferentz jpeg
credinciosi
BeFunky collage (38) jpg
image png
image png
BeFunky collage (39) jpg
jojo vacanta culinara jpeg
regina letizia (5) jpg
image
image
image
image
image png
carrie si boris johnson
regina letizia (5) jpg
colaj editare foto 2 jpg
florin citu 1 840x500 jpeg
Care sunt marile provocari atunci cand iti cauti un job si cum sa treci peste ele jpg