Cauți un loc de muncă? Se fac angajări!


    Se caută lucrători comerciali în magazine
Se caută lucrători comerciali în magazine

Veste bună pentru șomeri! În evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt disponibile 29.548 de locuri de muncă. Cele mai multe sunt pentru muncitori necalificați.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: lucrător comercial (2.008), ucenic (1.538), agent de securitate (1.337), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.300), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.078), vânzător (871), confecţioner-asamblor articole din textile (731), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (710), manipulant mărfuri (672), lăcătuş mecanic (598), casier (567).

Peste 1.000 de joburi pentru cei cu facultate

Din cele 29.548 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, 1.267 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager,  medic, contabil etc), 16.047 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel național poate fi consultată pe site-ul www.anofm.ro, la secțiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce privește locurile de muncă la nivel județean, aceste informații pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenții pentru ocuparea forței de muncă județene/municipale sau la sediul acestora.

Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
FotoJet (4) jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
ruxi jpg
paul danci jpg
Soldați ucraineni în Crimeea în 2014 FOTO Shutterstock
image
image
image
image
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg
Parada de 1 Decembrie, Ziua Națională a României
cub 1 decembrie png
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg