Caz incredibil în Vrancea. Şi-au schimbat identitatea pentru ca una să-i dea celeilalte bebeluşul

Ultima actualizare:

    Două tinere din Vrancea sunt cercetate după ce și-au schimbat identitatea pentru ca una din ele, însărcinată, să-i dea bebelușul celeilaltefoto: arhivă
Două tinere din Vrancea sunt cercetate după ce și-au schimbat identitatea pentru ca una din ele, însărcinată, să-i dea bebelușul celeilaltefoto: arhivă

Două tinere din Vrancea sunt cercetate după ce și-au schimbat identitatea pentru ca una din ele, însărcinată, să-i dea bebelușul celeilalte. Când au observat neconcordanțe între fotografia din buletin şi fizionomia pacientei, medicii Spitalului Judeţean Focşani au semnalat cazul poliiştilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Focșani, Alina Cosma, o tânără s-a prezentat, luni după-amiază, la spital pentru a naște, având sarcina la termen. La internare, tânăra, din comuna Slobozia Bradului, a prezentat un act de identitate din care reieșea că se numește V. Camelia și are 21 de ani. Cadrul medical care a luat actul de identitate a observat însă diferențe majore între fotografia tinerei și fizionomia acesteia și a anunțat Poliția, scrie Mediafax.

“Persoana respectivă a venit la spital să nască și a prezentat medicului un act de identitate. Medicul care a consultat pacienta a observat că fizionomia feței nu corespunde cu fotografia din buletin și a anunțat Poliția. La momentul sosirii oamenilor legii, persoana se afla deja în sala de nașteri”, a declarat, miercuri, Alina Cosma, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Focșani, potrivit sursei citate mai sus.

Cele două tinere sunt cercetate pentru fals privind identitatea

Polițiștii au început imediat cercetări și au stabilit că pacienta de la Spitalul Județean Focșani se numește C. Mihaela Larisa și are 19 ani. Ea le-a spus anchetatorilor că s-a prezentat la spital sub altă identitate pentru că urma să dea copilul unei cunoștințe, respectiv V. Camelia, care avea posibilitatea să îl crească, și împreună cele două ar fi decis că este mai simplu ca bebelușul să fie înregistrat direct pe numele celei care urma să îi fie mamă adoptivă. În prezent, cele două tinere sunt cercetate pentru fals privind identitatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net