Caz șocant în Alba Iulia! Doi adolescenți beți au omorât în bătaie un bătrân

politia nu treceti jpeg
Sursă foto: Arhivă Click!

Doi adolescenți, aflați în stare avansată de ebrietate, au omorât în bătaie un bătrân. Scenele au avut loc în plină, puțin după miezul nopții.

Doi adolescenţi sunt cercetaţi de procurorii din Alba pentru că au omorât un bărbat, lovindu-l cu pumnii şi picioarele, victima fiind deocamdată neidentificată, informează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, procurorii au început urmărire penală faţă de doi adolescenţi, unul de 16 ani şi altul de 19 ani, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 05/06 septembrie, în jurul orelor 01,00, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Blaj, judeţul Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au exercitat lovituri cu pumnii şi picioarele asupra unei persoane de sex masculin care nu a putut fi identificată până la acest moment. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Cei doi adolescenți vor fi arestați timp de 30 de zile, iar cercetările vor fi făcute de către Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg