Ce a aflat Elena Ceaușescu de la vrăjitoare, înainte să moară?

Maria Câmpina, supranumită „Regina Magiei Albe” din România, se numără printre clarvăzătoarele care au avut parte de clienți de seamă. Chiar dacă regimul comunist din România nu permitea asemenea activități, „afacerile” vrăjitoarei nu au fost afectate, ba chiar din contră!

Elena Ceaușescu își dorea să îl controleze complet pe Nicolae
Elena Ceaușescu își dorea să îl controleze complet pe Nicolae

Soția lui Nicolae Ceaușescu, ultimul lider comunist din România, i-a trecut pragul Mariei Câmpina și a avut o cerință total neașteptată. Elena Ceaușescu i-ar fi cerut să-i îmbunătățească relația cu soțul său. Astfel, „Leana” își dorea ca „Nicu” să nu facă nimic fără acordul ei.

Citește și: Artistele pe care Elena Ceaușescu le-a interzis, din pură gelozie 

Abia acum, zeci de ani mai târziu, „Regina Magiei Albe” a scos la iveală detalii despre întrevederea strict-secretă cu fosta primă doamnă a țării.

Ce i-a cerut Elena Ceaușescu vrăjitoarei Maria Câmpina

Elena Ceaușescu a pășit în casa clarvăzătoarei aproape de miezul nopții, însă nu era singură, ci însoțită de o altă persoană de sex feminin. Atunci a cerut o vrajă pentru a-l face pe Nicolae Ceaușescu să nu se despartă niciodată de ea și apoi Maria Câmpina i-a prezis în tarot.

„Elena Ceaușescu cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine.

– Cu ce dorești să te ajut?

– Vreau cu Ceaușescu. Să fie cu mine. Ce-oi zice eu, să zică el, după mine. Și unde m-oi duce eu, să fie lângă mine, picior la picior. Fără mine să nu facă nimic”, a mărturisit Maria Câmpina, în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Vezi și: Porecla care a urmărit-o pe Elena Ceaușescu întreaga viață 

Clarvăzătoarea a văzut totul în Tarot

Mai mult decât atât, după ce a încheiat ritualul cerut de soția lui Nicolae Ceaușescu, Maria Câmpina i-a ghicit Elenei în Tarot. Ce nu știa fosta primă doamnă, însă, era că viitorul său avea să fie redat întocmai de cărțile folosite de „Regina magiei albe”, Maria Câmpina.

„Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”, a mai dezvăluit Maria Câmpina, în cadrul emisiunii de pe canalul de YouTube „TheXclusive”.

Cine este, de fapt, Maria Câmpina

Maria Câmpina a devenit „Regina magiei albe” datorită lui Ion Țugui, un cunoscut parapsiholog.

Cu două luni înante ca Nicolae Ceaușescu să fie executat, vrăjitoarea a prezis decesul bărbatului. De-a lungul carierei sale, clarvăzătoarea a participat la numeroase competiții, la una dintre acestea reușind să câștige marele premiu. Atunci a devenit regina vrăjitoarelor din România, reușind să învingă peste 80 de tămăduitoare și clarvăzătoare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net