Ce a declarat în fața magistraților principalul suspect în cazul studenților omorâți la Iași

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași, se contrazice în declarații. Deși a susținut că îl cunoștea pe studentul marocan ucis și îl vizitase de câteva ori, când a fost întrebat de magistrați a declarat că nu își amintește adresa cu precizie. 

suspect dubla crima iasi

Conform declarațiilor de la dosar, unii martorii au susținut că, în data de 8 decembrie 2021 (n.r. tinerii studenți au fost găsiți morți pe 9 decembrie) studentul marocan Ahmed Sami El Bourkadi a fost rugat să meargă în casa din cartierul Moara de Vânt, acolo unde locuia victima, întrucât aceasta nu mai răspunde la telefon.

„Nu îmi amintesc adresa cu precizie”

În condițiile în care tocmai fusese o petrecere în vila respectivă, la care participase și principalul suspect, acesta nu a vrut să se întoarcă în zonă, motivând, inițial, că nu își amintește adresa cu precizie, apoi că acolo ar fi un câine rău de care îi este frică.

Mai mult, în fața judecătorilor, când a fost întrebat unde l-a văzut ultima dată pe Youssef Jniyah, principalul suspect Ahmed Sami El Bourkadi ar fi susținut că l-ar fi văzut într-unb club.

„În seara de 8 decembrie 2021, inculpatul s-a deplasat la locuinţa victimei Jiynah Youssef, unde, aşa cum reiese din declaraţia unor martori, ar fi venit mai mulţi prieteni din anturajul său. Participarea inculpatului Ahmed Sami El Bourkadi la această petrecere este certă, fiind susținută de o fotografie pe care victima i-a trimis-o unui prieten. Totuși, judecătorul reţine că, deşi inculpatul a susținut că, la locuința victimelor, au fost mai multe persoane, probele administrate până în acest moment par a susţine că singurul musafir din acea seară a fost el. Inițial, inculpatul i-a spus că ultima dată a văzut victima într-un club”, au subliniat magistrații ieșeni, conform bzi.ro.

Principalului suspect își susține nevinovăția

În fața judecătorilor, principalul suspect al crimei din Moara de Vânt și-a susținut nevinovăția. Acesta a spus că a participat la o petrecere, alături de mai multe persoane, în vila din Moara de Vânt. Totuși, el a afirmat că nu a agresat pe nimeni. 

Apărarea s-a axat și pe declarațiile făcute de unii martori din dosar, care au afirmat că au văzut pe 8 decembrie 2021 un bărbat înalt pe aleea de la casa victimei, un tânăr despre care a apreciat că ar fi putut avea chiar şi 1,90 m, și care supraveghea zona. Acesta a plecat în momentul în care a fost văzut.

Victimele au fost înjunghiate de zeci de ori

Ioana Burlacu (24 ani) și Jiynah Youssef  (26 ani) locuiau, din luna noiembrie 2021, într-o vilă închiriată, în Complexul rezidențial Roua Residence din  cartierul  Moara de Vânt, acolo unde au fost găsiți decedați, la mijlocul lunii decembrie. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. Însă, au fost găsiţi morți la parterul vilei, după ce familia tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu  a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia. Cei doi studenți au avut o moarte extrem de violentă, având corpurile ciopârțite: ea a fost tăiată de 33 de ori, iar îl el a fost înfipt cuțitul de 17 ori.

Principalul suspect a fost prins la Roma, Italia, unde plecase împreună cu iubita lui în vacanță. El a fost extrădat în România și se află în arest.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net