Ce a pățit un bărbat din Iași care muncea în străinătate și a trimis bani acasă pentru o locuință

image
Comuna Bârnova este una dintre cele mai frumoase și bogate din IașiFoto: primariacomunabarnova.ro

Un tânăr din Iași a solicitat un ordin de protecţie împotriva cumnatului său, căruia îi trimisese bani din Italia pentru a-i cumpăra o locuință. Motivul? Ruda a ajuns să se simtă stăpân pe locuință și să intre cu forța peste el și soția sa în casă.

Victima este din localitatea ieșeană Bârnova scrie ziaruldeiasi.ro. Bărbatul a muncit în Italia iar banii strânşi i-a trimis cumnatului său pe care l-a mandatat să-i cumpere o casă în Bârnova și să se ocupe de modificările și îmbunătățirile necesare. Când a venit în țară s-a mutat în ea cu soția dar a început coșmarul

Ieșeanul a fost bătut de cumnat pentru că nu îl lăsa în casă

Cumnatul, obișnuit probabil cu locuința pe mâna sa nu a vrut să plece cu una cu două din casă și apărea tot timpul sub diverse motive. La două săptămâni de când proprietarul venise acasă din Italia, ruda acestuia continua să aibă practic domiciliul la el acasă. Totul a culminat în noaptea de 23/24 iunie, în jurul orei 2.00, când proprietarul și soția sa dormeau și a apărut la poartă cumnatul. Acesta a vrut să intre în curte dar cum poarta era încuiată a pătruns cu forța iar apoi a spart și ușa de la intrare hotărât să-și pedepsească ruda, considerată nerecunoscătoare pentru ajutorul oferit. A ajuns în camera în care se odihnea acesta cu soția și l-a luat la bătaie, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele, amenințându-l că îl omoară. Pentru a scăpa, proprietarul a fost nevoit să fugă din propria casă. A fost picătura care a umplut paharul iar victima a făcut plângere la poliție.  

Ce au decis magistrații

Victima a cerut în instanță să se emită un ordin prin care cumnatul bătăuș să fie obligat să nu se mai apropie de el și de casa sa. Surprinzător, suspectul a spus că lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate, că este vorba de o ceartă între rude care nu este treaba justiției și în plus el nu dorea decât respect pentru eforturile făcute pentru cumnat. Suspectul a găsit o explicație și pentru intrarea cu forța în casa altuia: își căuta mama. La întrebarea de ce a spart ușile el a spus că a crezut că erau blocate. Magistrații nu l-au crezut și au decis în favoarea reclamantului: cumnatul bătăuș nu mai are voie să se mai apropie de el sau de casa sa la mai puţin de 100 de metri. Mai mult, scandalagiul nu va avea dreptul să ia legătura cu victima nici măcar telefonic.

Citiți și

Un fost candidat la Cotroceni a rămas fără vila cu turnuleţe. Obama de Meteor, condamnat pentru evaziune fiscală

Iată 7 feluri în care îţi dau țeapă escrocii!

anamaria prodan3 png
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
1 meghan kate jpg jpeg
goia voltaj jpg
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
lacul vidra PNG
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
Kate Moss
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png