Ce bună-i bălăceala la 30⁰ C când afară sunt -10⁰ C

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În saună 860, oameni în costum de baie care se bălăcesc în piscina încălzită şi fac masaj în jacuzzi. La câţiva metri distanţă, afară, urgie! Zăpadă, viscol, nămeţi înalţi de câţiva metri şi ger de crapă pietrele. Nu e vis, ci chiar realitatea de care se bucură românii norocoşi în aceste zile, când iarna a pus stăpânire pe sudul ţării.

Unii înfruntă gerul, alţii se distrează în costum de baie. În centrele de Fitness şi Spa nu e soare, însă e atât de cald încât dacă nu i-ai vedea pe cei care vin de afară echipaţi cu căciuli şi mânuşi, ai spune că a venit vara.

Sunt locuri în care s-au refugiat cei care vor să uite de capriciile vremii. Pentru ei nu există frig, zăpadă, iar urgia de afară se termină la uşa complexului. De o şedinţă de relaxare a profitat ieri şi Miss „Sânii perfecţi" ai României, nimeni alta decât Fata de la Pagina 3, Georgiana Median, în vârstă de 19 de ani.

La saună- De frig, Georgiana s-a refugiat în saună unde şi-a dat jos sutienul

simeon stalpnicul png

Când alţii se zgribuleau de frig prin nămeţi, tânăra se tolănea languros în sauna de la „Body Art Wellness Club" din cadrul Rin Grand Hotel. „M-am săturat de gerul de afară, vreau multă căldură. Şi unde poate fi mai bine decât aici unde sunt 86 de grade! Aş sta aici de dimineaţă până seara", ne-a spus încântată Georgiana.

La masaj- Un masaj de relaxare este numai bun după ce ai făcut o baie în piscină

simeon stalpnicul png

De acolo, fata cu bustul sută la sută natural, a preferat să se bălăcească în piscina cu vedere exterioară de la „World Class Health Academy" din cadrul JW Marriott Grand Hotel.

La jacuzzi- Nu numai masajul face minuni, ci şi o cadă jacuzzi plină cu apă caldă

simeon stalpnicul png

„Afară ninge, iar eu profit de apa caldă din piscină şi mă relaxez. Apa este perfectă, am înţeles că are 29 de grade. Mă simt de parcă aş fi la mare", zâmbeşte încântată tânăra. Se întinde pe prosop şi îşi sună prietenii care îngheaţă într-o staţie de autobuz. „Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă, ce bine îmi pare că ai pierdut", cântă satisfăcută ea la urechea cine ştie cui. Obrazul subţire cu cheltuială se ţine, astfel că un abonament pe 3 luni (full time) la Body Art vă costă 385 de euro (TVA inclus), iar la World Class, pentru aceeaşi perioadă, veţi scoate din buzunar 582 de euro (TVA inclus).

Flash Iarnă

 Bărbat încătuşat şi amendat pentru că a forţat intrarea pe A1. VIeri, poliţiştii au blocat ieşirile din Bucureşti pe cele două autostrăzi, A1 şi A2.

Însă, un bărbat care a devenit recalcitrant şi a ridicat tonul la oamenii legii, pentru că nu i-au permis să intre pe autostrada A1, a fost încătuşat, dus în maşina de poliţie, un a fost amendat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 24 de oameni morţi de frig, peste 300 spitalizaţi. Două persoane din Tulcea şi Sălaj au murit de frig, în ultimele 24 de ore, astfel că bilanţul deceselor cauzate de vremea rea a ajuns la 24 de persoane. Peste 300 de oameni au fost găsiţi îngheţaţi şi transportaţi la spital. O elevă de 13 ani din Râmnicu Sărat a ajuns la spital cu degetele degerate. Pentru că, atunci când a ajuns la şcoală, micuţa nu şi-a mai simţit mâinile, profesorii au trimis-o cu ambulanţa la spitalul din Râmnicu Sărat, apoi a fost transferată la secţia de chirurgie plastică a spitalului din Buzău.

Traficul rutier, feroviar şi aerian a fost dat peste cap. Autostrăzile A1, A2, 25 de drumuri naţionale şi alte câteva zeci de drumuri judeţene au fost închise traficului rutier din pricina troienelor de zăpadă.

Şi transportul feroviar a avut de suferit: 73 de trenuri au fost anulate, pentru a facilita intervenţia echipelor de deszăpezire în punctele critice. Şi avioanele au avut întârzieri din cauza condiţiilor meteo extreme. Valea Oltului a fost blocată de o avalanşă. 16 persoane au rămas blocate la Bâlea Lac.

Gerul a închis 373 de şcoli. „Urgia albă" a băgat mii de elevi în vacanţă! Cursurile au fost suspendate în 373 de unităţi de învăţământ din 29 de judeţe din ţară.

Uzina Dacia, închisă în weekend. Dacia îşi va întrerupe, până luni, activitatea, din pricina condiţiilor meteo extreme. Decizia a fost luată după ce angajaţii uzinei au arătat viscolul îi pune în imposibilitatea de a mai ajuge la program.

Activitatea companiei nu va rămâne neafectată, în condiţiile în care Dacia produce zilnic aproximativ 1.300 de autoturisme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
curatenie geamuri istock jpg
canicula 40 de grade EPA EFE jpg
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net