Ce de lume a "roit" în jurul sexy PSD-istei! Ea este cea mai ”fragedă” deputată

simeon stalpnicul png
Frumoasa Corina Bogaciu, 27 de ani, a fost înconjurată de mai mulţi colegi

Avem un Parlament “intrat la apă”, cu mai puţini politicieni. Noii senatori şi deputaţi, pe care românii i-au ales pe 11 decembrie, au păşit ieri, pentru prima oară, în Casa Poporului.

A dispărut o serie lungă de politicieni cu vechi state în Parlament şi au venit mulţi tineri şi tinere. Alexandra Corina Bogaciu (27 de ani) este cea mai ”fragedă” deputată, la PSD Ilfov. Contul ei de Internet a fost curăţat de toate pozele în ţinute şi poziţii sexy, semn că urmează o perioadă cuminte din viaţa proaspetei politiciene. Ieri, când a fost pentru prima dată la Camera Deputaţilor, a venit îmbrăcată decent, dar colegii săi nu au rezistat şi s-au foit permanent pe lângă ea, cu pretextul că o ajută să completeze formularele şi să facă pozele pentru legitimaţia de parlamentar. Proaspăta deputată are studii medii, a absolvit un colegiu tehnic, la secţia „matematică-informatică” şi locuieşte în Voluntari. Click! a prezentat-o, iar 200.000 de internauţi s-au holbat la formele sale apetisante.

Printre primii sosiţi ieri, pentru poze şi legitimaţii, au fost Robert Turcescu (PMP) şi Nicuşor Dan (USR), aflaţi la primul mandat. 

simeon stalpnicul png

Ieri a fost prima zi în Parlament

Mihai Goţiu, senator USR, a fost cel care a vorbit cel mai mult cu jurnaliştii, cărora le-a spus: ”Am primit mapa senatorului şi am început să mă obişnuiesc cu coridoarele Senatului”, a scris pe Internet senatorul, bucuros ca un copil.

simeon stalpnicul png
Senatorul Mihai Goţiu

Printre primii noi senatori veniţi în Parlament a fost şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, cu şanse mari ca mâine să fie anunţat ca viitorul premier.

simeon stalpnicul png
Deputata Mara Mareş

Bărbaţii îşi vor suci capetele şi după Mara Mareş, cea mai tânără deputată, aleasă pe listele PNL Braşov. Ea a spus că nu are casă, nu are maşină proprie, din contră are datorii. ”Sunt la început de drum în viaţă. Nu am bunuri personale, locuiesc împreună cu părinţii în prezent», a spus Mara Mareş, citată de dcnews.ro. Deputata are 24 de ani, s-a născut la Făgăraş, şi a absolvit Liceul St.Clare’s, Oxford, Facultatea de Studii Europene şi Internaţionale din cadrul King’s College University of London. 

Pe lângă aceste feţe noi, veţi vedea la lucru în Parlament politicieni cu experienţă îndelungată: pe Traian Băsescu, senator PMP, pe Ecaterina Andronescu, senator PSD, Varujan Vosganian, senator ALDE. În total, vor fi 465 de parlamentari.

simeon stalpnicul png
Senatorul Mihai Fifor
charlene printul albert2 jpg
alex velea ruby jpeg
FotoJet jpg
Catrinel Sandu
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (9) jpg
Young Jack Sparrow in new Pirates of the Caribbean movie trailer jpeg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
arsinel actor jpg
image
image
image
image
george simion freza noua iunie 2022 jpg
calendar ortodox 2021 28 iunie sf chir ioan png
foto1 copy jpg
fosssto1 copy jpg
 Recensamant / autorecenzare Inquam Photos / Octav Ganea
image png