Ce decizie s-a luat în privința elevilor care au mimat sexul oral la Balul Bobocilor


    Elevii care au mimat sexul oral la Balul bobocilor nu vor primi nicio sancțiuneFoto: Luiza Maxim
Elevii care au mimat sexul oral la Balul bobocilor nu vor primi nicio sancțiuneFoto: Luiza Maxim

Conducerea Colegiului Tehnic de Comunicații „Augustin Maior”, din Cluj-Napoca, nu are cum să-i sancționeze pe elevii care au mimat sexul oral în timpul „Balului Bobocilor” deoarece fapta s-a desfășurat în afara liceului, unde autoritatea cadrelor didactice nu poate fi exercitată.

Angela Roșca, directorul colegiului, a declarat pentru Mediafax că în momentul în care elevii au părăsit perimetrul școlii, responsabilitatea revine celor care le-au permis să participe la bal:

”Şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări, noi ca instituţie nu am făcut niciun fel de promovare a Balului Bobocilor, nu deţin informaţii despre cine a organizat acest eveniment. Nu pot să aplic sancţiuni pentru ceva desfăşurat în timpul liber, nimănui. Ei sunt elevii acestei instituţii în perimetrul şcolii, în momentul în care au părăsit peruimetrul acesteia responsabilitatea revine în întregime celor care le-au dat bani şi le-au dat voie să participe la astfel manifestări.”

De asemenea, se pare că la acel bal au mai participat și elevi de la alte licee din Cluj-Napoca, din clasele a IX-a și a XII-a, „parte din ei majori”. Totuși, Consiliul Județean al Elevilor Cluj a decis demiterea a trei elevi de la Colegiul „Augustin Maior” care făceau parte din Consiliul Școlar al Elevilor și care sunt implicați în acest scandal mediatic, precizează sursa citată.

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg
ciprian pian duduianu jpg
viteza austria politia jpg
Vladimir Putin jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
FotoJet jpg