Ce declara Elena Udrea despre căsnicia cu Dorin Cocoş: «Sper să ne prindă zece ani împreună»

Întrebată cum a fost cucerită, Udrea a mărturisit, în urmă cu ceva timp, la Kanal D, că soţul ei a curtat-o timp de şase luni."Eu eram avocat stagiar la avocatul firmelor soţului meu. După ceva timp soţul meu a cerut un anume avocat, pe mine, şi am stabilit să ne întâlnim ca să-mi expună problema. În momentul în care m-a văzut şi-a sters palmele de sacou, fiind dovada unei mari emoţii, apoi m-a curtat şase luni. Este o persoană sinceră, un om cald şi nu m-a înşelat", a povestit Elena Udrea.

Deşi aveau o relaţie stabilă, cei doi s-au căsătorit foarte târziu, iar întrebările pe tema nunţii erau tot mai frecvente. În noiembrie 2011, Elena Udrea a acordat un interviu revistei TABU în care a explicat de ce nu a ajuns în faţa altarului cu Dorin Cocoş. 

"Soţul meu a aranjat în aşa fel încât să ne căsătorim exact în ziua în care am împlinit 30 de ani. Toată copilăria mi-am dorit să-mi petrec ziua de naştere la soare. Eu sunt o mare iubitoare de căldură, de mare, chiar dacă nu ştiu nici acum să înot. A ales un consulat aproape de o destinaţie de soare şi plajă, aşa că la ora 11.00 ne căsătoream la New York, iar la ora 18.00 eram deja la Miami, pe plajă", a Elena Udrea, pe atunci ministrul Dezvoltării şi Turismului, care a adaugat că omul de afaceri îi ceruse mâna cu o lună înainte.

Dar care a fost motivul pentru care nu şi-au pus niciodată pirostriile? "Am intrat în politică şi, ulterior, orice am fi făcut, ar fi fost interpretat şi comentat. Inclusiv naşii. Acesta este motivul pentru care noi nici nu am cununat niciodată pe cineva, iar de botezat, am botezat doar copii abandonaţi de părinţi. Cu excepţia fetiţei unei bune prietene, dar înainte de debutul carierei poltice", a explicat Udrea.

Politicianul a povestit la un alt post de televiziune despre dorinţa de a deveni mamă, semn că lucrurile mergeau bine între ea şi omul de afaceri Dorin Cocoş.

"Mă gândesc să fiu mamă. Presupun că este mare fericire să ai copii. Dacă ţine doar de dorit, sigur, îmi doresc. Dar este suficient? Nu-mi vine să cred că au trecut zece ani de casnicie. Mai avem putin şi împlinim zece ani, sper să ne prindă zece ani. Pe 26 decembrie, de ziua mea, ne-am casatorit”, a mai mărturist  Elena Udrea.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
incaierare bataie agresiune
Guido Reil FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg
Saptamana Modei de la Paris jpg
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub razboi ucraina 1 mic gif