Ce frumos a „întinerit” Raluca Turcan! Ce operații estetice a bifat celebra politiciană

La vârsta de 48 de ani, Raluca Turcan arată foarte bine, însă pozele cu ea de dinainte arată cu certitudine modificările realizate în clinicile medicilor esteticieni. Actualul ministru al Culturii a evoluat din toate punctele de vedere. Atât profesional, cât şi din punct de vedere al imaginii şi stilului. Click! vă prezinte imagini actuale cu celebra politiciană.

Acum, ministra culturii și-a injectat botox în frunte și-n obraji, și-a făcut dantura, sprâncenele
Acum, ministra culturii și-a injectat botox în frunte și-n obraji, și-a făcut dantura, sprâncenele

S-a născut pe 2 aprilie 1976, în Botoşani, şi a intrat în politică, în Partidului Liberal Democrat (PLD), condus de Theodor Stolojan, cel care a susţinut-o de-a lungul timpului, în evoluţia politică. Din anul 2004 a fost cooptată în conducerea PNL, iar în prezent Raluca Turcan este ministru al Culturii, după ce a trecut o perioadă şi pe la Muncă. Mereu activă, cu multă energie şi vervă  în spaţiul politic, Raluca a reuşit să se impună şi să demonstreze că e dornică de schimbări. Cu ultimele sale apariţii publice, doamna Turcan, demonstrează că o dată cu ascensiunea politică i s-a dezvoltat şi simţul estetic, iar apariţiile din ultima perioadă sunt grăitoare. În cei aproape 24 de ani de când s-a lansat pe firmamentul politic, botoşăneanca a bifat un plus din punct de vedere profesional, dar şi al imaginii şi stilului. Fotografiile cu Raluca Turcan din 2018 o înfăţişau obosită, cu cearcăne adânci, un ten lucios, buze prea subţiri, iar tunsoare o dezavantaja total. Iată că imaginea contează, iar politiciana afişează acum un look fresh şi tonic! Nu o spunem noi, ci pozele pe care şi le postează pe pagina de Facebook, dar şi apariţiile de pe micile ecrane. Are mai multă încredere în ea, iar acest lucru se datorează şi imaginii modificate la medicul estetician.  Au dispărut cearcănele şi ridurile, şi-a modificat tunsoarea, iar buzele sunt mai conturate. Am putea spune că e altă persoană!

2017. Așa arăta  Raluca Turcan  înainte să-și facă  intervențiile  estetice
2017. Așa arăta Raluca Turcan înainte să-și facă intervențiile estetice

”Din pozele Before/After se poate sesiza cu ochiul liber o schimbare foarte frumoasă, în bine, pentru că există şi cazuri în care After-ul nu este cel mai reuşit. Intervenţiile la faţă sunt cele mai minuţioase şi cer multă atenţie, maestrie şi timp. Aici se poate sesiza grosimea şi conturarea buzelor, şanţurile nazolabiale nu mai sunt vizibile, au dispărut datorită injecţiilor cu botox. Dar cel mai mult se poate observa zona din jurul ochiului care a schimbat-o total. Dacă înainte dădea senzaţia unui ochi obosit, acum are o privire relaxată şi odihnită. Pentru zona aceasta sunt 2 variante: cea a unei blefaroplastii inferioare, ori prin injectarea cu grăsime proprie sau acid. De asemenea, cred că s-a mai realizat şi un lifting de sprâncene sau poate un machiaj permanent al sprâncenei”, a comentat pentru Click! un medic estetician.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
regina maria coroana png
maria antoaneta jpg
Creier   shutterstock jpeg
foto1 vinete jpg
caine halloween profimedia jpg
bucuresti magheru jpg
ceapa freepik jpg
asasinat arad crisan jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net