Ce gest face Udrea de frica pușcăriei

Ultima actualizare:

    Elena Udrea n-a obținut un nou mandat de deputatFoto: Arhiva Click!
Elena Udrea n-a obținut un nou mandat de deputatFoto: Arhiva Click!

S-a săturat să fie mereu în vizorul procurorilor, iar dacă liniștea ei se poate plăti cu statutul de parlamentar este gata să renunțe la politică. Elena Udrea a anunțat astăzi că cei care au rămas lângă Traian Băsescu sunt hăituți.

”Eu luasem decizia să nu candidez, dar chiar mă gandesc ce am de făcut mai departe, pentru că e evident ca e o implicare a acțiunilor DNA în politică. Dacă a venit momentul să schimbăm clasa politică cu una mai bună, când mă uit cine ar trebui să rămână în locul meu, am mari dubii că e una mai bună. Am văzut cum au votat românii la alegeri și nu au votat cum a vrut doamna Kovesi. Nu știu dacă o să candidez la parlamentare, mă gândesc. Recunosc, sunt foarte suparată. Mi-am văzut de treaba mea, dar să continui în felul ăsta, cred că cineva trebuie să spună adevărul și să încerce să corecteze aceste derapaje majore”, a declarat Elena Udrea, în fața Secţiei 2 Poliţie.

”Cei care au rămas alături de Băsescu sunt hăituiți”

Tot ea s-a plâns că cei care au trecut în barca actualului preşedinte sunt ocoliți de justiție, în timp ce persoanele care au rămas alături de Traian Băsescu sunt hăituite.

Fostul ministru s-a prezentat în fața oamenilor legii pentru stabilirea programului de supraveghere în cadrul controlului judiciar impus de procurori în ultimul său dosar, privind finanţarea campaniei electorale din 2009, în care este acuzată de spălare de bani.

Udrea este cercetată în prezent în patru dosare, toate deschise de procurorii anticorupție.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net