Ce infracțiuni mai comit românii. Un șofer de TIR căra polen de canabis de 9 milioane €

Ultima actualizare:

    Românul depozitase polenul de canabis în saci din pânză sintetică, pe care i-a ascuns în câteva lăzi de lemn
Românul depozitase polenul de canabis în saci din pânză sintetică, pe care i-a ascuns în câteva lăzi de lemn

Românii comit din ce în ce mai multe infracţiuni în străinătate. Jafuri, trafic de droguri, furturi, toate aceste fapte intră în ”palmaresul” conaţionalilor noştri care trăiesc în afara graniţelor. Mulţi sunt prinşi şi pedepsiţi, chiar mai repede decât s-ar fi aşteptat ei.

Bătrână jefuită în Italia

Un român din Italia a ajuns în arest după ce a jefuit pe stradă o bătrână de 78 de ani. Individul a bătut-o crunt, i-a furat cardul, a scos banii de pe el şi a ­fugit. Incidentul s-a petrecut în localitatea San Giuliano Mi­lanese, provincia Milano, scrie observatornews.ro. Românul a urmărit-o pe bătrână până când femeia s-a apropiat de bancomat. A memorat codul tastat de aceasta, apoi a trântit-o la pământ şi a început să o lovească.


    Un tânăr român i-a furat  cardul unei bătrâne  și i-a scos toți banii
Un tânăr român i-a furat cardul unei bătrâne și i-a scos toți banii

A reuşit să-i ia cardul, l-a introdus în bancomat şi a extras 1.000 €. A fugit, dar a fost prins repede de carabinierii alertaţi de mai mulţi martori. Românul de 23 de ani a primit mandat de arestare preventivă, fiind încarcerat în închisoarea din Lodi. Dusă la spital, ­bătrâna este ţinută sub observaţie de medici, care spun că are nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera fizic.

Prins cu droguri la graniţă

Aproape o tonă de polen de canabis a fost descoperită de vameşii francezi într-un camion în timpul unui control pe autostrada A71 din Bourges. Valoarea mărfurilor este estimată la 9 ​​milioane de euro, relatează cotidianul francez Le Berry Republicain citat de stiridiaspora.ro. Şoferul, cetăţean român de 40 de ani, a fost arestat şi a declarat că venea din Spania. Oficialii vamali francezi au descoperit polenul de canabis depozitat în saci din pânză sintetică, ascunşi în câteva lăzi de lemn. Este al doilea transport de droguri de valoare mare găsit la un şofer de TIR român în ultimele trei luni. În luna decembrie, un alt român a fost prins, în acelaşi loc, cu 650 de kilograme de canabis, tot atunci înregistrându-se cea mai mare captură de acest fel din 2020, valoarea fiind de 6,5 milioane de euro.

Secţie de poliţie, prădată de români

Doi români au prădat vineri noaptea o secţie de poliţie şi au furat pistoalele şi uniformele agenţilor, ca să se răzbune după ce au fost prinşi încălcând restricţiile pe o stradă din Spania. Încidentul a avut loc în cazarma Gărzii Civile din Villafranca de los Caballeros, în Toledo, unde la ora furtului nu era prezent nici un agent, relatează stiridiaspora.ro, citând El Pais.


    După ce au fost amendați, doi români au furat pistoalele și uniformele de poliție din secție
După ce au fost amendați, doi români au furat pistoalele și uniformele de poliție din secție

Evenimentele au fost precedate de o acţiune efectuată de o patrulă din acea cazarmă, care în jurul orei 1 dimineaţa i-a amendat pe cei doi români pentru că au încălcat restricţiile naţionale de coronavirus. Două ore mai târziu, ca să se „răzbune”, românii nu s-au putut gândi la altceva decât să jefuiască clădirea oficială. Când s-au întors şi au găsit postul de poliţie prădat, agenţii s-au gândit imediat la cei doi români pe care îi cunoşteau drept hoţi. Le-au supravegheat casa şi au recuperat obiectele furate.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net