Ce întrebare «incomodă» a primit Klaus Iohannis de la premierul Ludovic Orban, aflat în public

klaus iohannis declaratii jpeg
Klaus IohannisFOTO: adevarul.ro

La finalul dezbaterii de marţi, pe care preşedintele Klaus Iohannis a avut-o cu jurnaliştii, şeful statului a cerut să fie trimis un microfon în sală, iar cei din audienţă să îi pună întrebări. Un tânăr a îndrăznit să-l întrebe pe Klaus Iohannis de ce nu a permis participarea la dezbatere şi altor reprezentanţi mass-media care să-l pună ceva mai mult în dificultate. Răspunsul lui Iohannis l-a uimit pe tânăr.

Întrebat de ce nu a invitat jurnalişti care să îi pună întrebări incomode, Iohannis i-a spus celui care l-a întrebat: ”Puneţi-mi întrebări incomode!”,  acesta răspunzându-i că tocmai aceasta a fost întrebarea incomodă. 

Un alt moment al serii de dezbatere care a destins atmosfera a fost cel în care primului ministru Ludovic Orban, prezent şi el în sală, i s-a înmânat microfonul de către jurnalistul Radu Tudor (Antena 3) şi a fost rugat să pună o întrebare incomodă.

Orban a răspuns pozitiv provocării, iniţiativa stârnind hohote de râs în sală. El l-a întrebat pe şeful statului cât crede că va obţine duminică în turul II al alegerilor prezindeţiale 2019.  Klaus Iohannis a răspuns diplomat şi s-a arătat convins că va obţine ”toate voturile românilor care vor să fie preşedinte”. 

Klaus Iohannis, mustrat pentru situaţia infrastructurii 

Acelaşi Radu Tudor l-a întrebat pe Klaus Iohannis cât timp face până la Sibiu, oraşul al cărui primar a fost, aducând în discuţie situaţia delicată a infrastructurii de transport a României.

"Cât fac cu ce? Cam patru ore (cu autovehiculul – n.r.). După 30 de ani de tranziţie şi dispute profunde între diferitele formaţiuni este cazul să ajungem în situaţia în care un preşedinte care ştie ce trebuie făcut împreună cu un guvern care doreşte să rezolve aceste mari probleme să se apuce de treabă. Voi fi foarte ferm, chiar intransigent. Aceste discuţii trebuie să producă rezultate. Nici eu nici românii nu avem timp să ne pierdem În discuţii de complezenţă între preşedinte şi guvern, ceea ce discutăm să ducă la rezultate practice. Autostrada Sibiu Piteşti, drumul expres Craiova – Piteşti, autostrada Moldova, Ploieşti – Braşov, aceste lucruri nu vreau să le promit, că de promis le promit toţi, eu vreau să le facem", a spus şeful statului.  

Citeşte şi:

Viorica Dăncilă contraatacă: «E jenant să-ţi fie frică de o dezbatere cu o femeie»

Viorica Dăncilă, pusă în încurcătură de un calcul matematic. Nici cu limbile străine nu stă bine

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Polonia a inaugurat gazoductul Baltic Pipe FOTO Profimedia
O familie se indreapta spre un avion privat FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg