Ce Masterchef celebru i-a devenit naş Principelui Nicolae! Nu e de mirare că a avut un meniu exclusivist

image
Juraţii Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu nu au adus audienţa dorită

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit religios duminica aceasta, la evenimentul lor fiind invitate peste 300 de persoane din toate colţurile lumii. Nunta regală, care a avut loc la Sinaia, a fost una ca în basme, la care mirii au petrecut de vineri până luni.

Peste 300 de invitați din 13 țări au luat parte la bucuria nunţii fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Alături de miri s-au aflat două perechi de naşi celebri, care au venit cu sfaturi şi susţinere morală, dar şi cu idei de meniu de Casă Regală. Este vorba despre Liviu Popescu, jurat la Masterchef şi proprietarul unui important lanţ de restaurante şi cluburi din Bucureşti şi din ţarp, şi soţia lui Simona, dar şi Constantin Filitti și Alexandra Butculescu-Filitti.

Cavaleri de onoare au fost Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh și James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domnișoarele de onoare au fost Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela Șerban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fatusan și Ana Burcea.

Invitaţii, trataţi cu ciorbă de potroace

Nuntă fostului Principe Nicolae cu aleasă inimii sale, Alina Maria Binder, a reunit personalități din toate colțurile lumii și, ceea ce este și mai interesant, este că toți au servit tradiționala ciorbă de potroace. Liviu Popescu, juratul emisiunii Masterchef de la Pro Tv a povestit pentru Viva.ro că şi luni (1 octombrie) invitaţii încă petrecereau.

image
Juraţii Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec şi Liviu Popescu sunt juraţii Mastercheffoto: PRO TV

“Suntem la brunch-ul de după nuntă. De fapt, au fost două brunch-uri: unul după 12 noaptea, un bufet cu ciorbă de potroace și bunătățuri românești, mezeluri crud uscate, brânzeturi, pâine de casă. Și acum, la hotel, e brunch-ul de a două zi, unde invitații se întâlnesc înainte de a pleca fiecare înspre casele lor, peste tot în lume. Imaginați-vă că o familie din Australia a făcut drumul de 20 de ore până aici numai pentru un weekend. E o nuntă specială, care a durat nu 3 zile, ca-n basme, ci 4. Și asta pentru că am avut petrecere vineri seară, cu 100 de invitați, sâmbătă seară am petrecut alături de 150 de invitați la un cocktail, duminică a fost nuntă, iar astăzi ne-am reîntâlnit la brunch. Îmi permit și-o glumă, acum, cu atâția invitați din atâtea țări, cred c-am mai învățat vreo două limbi străine”, a povestit Liviu Popescu pentru sursa citată.

interior 1583876 1920 jpg
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
image png
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
01 jpg
bote bal contesa JPG
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg
VPN jpg