Ce Masterchef celebru i-a devenit na┼č Principelui Nicolae! Nu e de mirare c─â a avut un meniu exclusivist

2 octombrie 2018
image
Jura┼úii Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec ┼či Liviu Popescu nu au adus audien┼úa dorit─â

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit religios duminica aceasta, la evenimentul lor fiind invitate peste 300 de persoane din toate colţurile lumii. Nunta regală, care a avut loc la Sinaia, a fost una ca în basme, la care mirii au petrecut de vineri până luni.

Peste 300 de invita╚Ťi din 13 ╚Ť─âri au luat parte la bucuria nun┼úii fostului principe Nicolae cu Alina Binder. Al─âturi de miri s-au aflat dou─â perechi de na┼či celebri, care au venit cu sfaturi ┼či sus┼úinere moral─â, dar ┼či cu idei de meniu de Cas─â Regal─â. Este vorba despre Liviu Popescu, jurat la Masterchef ┼či proprietarul unui important lan┼ú de restaurante ┼či cluburi din Bucure┼čti ┼či din ┼úarp, ┼či so┼úia lui Simona, dar ┼či Constantin Filitti ╚Öi Alexandra Butculescu-Filitti.

Cavaleri de onoare au fost Mihai Binder, fratele Alinei, Andrew Griffiths din Marea Britanie, Charles-Antoine Uyttenhove din Belgia, Bejan Alizaddeh ╚Öi James Dalzell din Marea Britanie, Bogdan Macarie. Domni╚Öoarele de onoare au fost Elizabeta-Karina de Roumanie, Mihaela ╚śerban, Raluca Tilea, Yvonne Persic, Denisa Fatusan ╚Öi Ana Burcea.

Invitaţii, trataţi cu ciorbă de potroace

Nunt─â fostului Principe Nicolae cu aleas─â inimii sale, Alina Maria Binder, a reunit personalit─â╚Ťi din toate col╚Ťurile lumii ╚Öi, ceea ce este ╚Öi mai interesant, este c─â to╚Ťi au servit tradi╚Ťionala ciorb─â de potroace. Liviu Popescu, juratul emisiunii Masterchef de la Pro Tv a povestit pentru Viva.ro c─â ┼či luni (1 octombrie) invita┼úii ├«nc─â petrecereau.

image
Jura┼úii Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec ┼či Liviu Popescu sunt jura┼úii Mastercheffoto: PRO TV

ÔÇťSuntem la brunch-ul de dup─â nunt─â. De fapt, au fost dou─â brunch-uri: unul dup─â 12 noaptea, un bufet cu ciorb─â de potroace ╚Öi bun─ât─â╚Ťuri rom├óne╚Öti, mezeluri crud uscate, br├ónzeturi, p├óine de cas─â. ╚śi acum, la hotel, e brunch-ul de a dou─â zi, unde invita╚Ťii se ├«nt├ólnesc ├«nainte de a pleca fiecare ├«nspre casele lor, peste tot ├«n lume. Imagina╚Ťi-v─â c─â o familie din Australia a f─âcut drumul de 20 de ore p├ón─â aici numai pentru un weekend. E o nunt─â special─â, care a durat nu 3 zile, ca-n basme, ci 4. ╚śi asta pentru c─â am avut petrecere vineri sear─â, cu 100 de invita╚Ťi, s├ómb─ât─â sear─â am petrecut al─âturi de 150 de invita╚Ťi la un cocktail, duminic─â a fost nunt─â, iar ast─âzi ne-am re├«nt├ólnit la brunch. ├Ämi permit ╚Öi-o glum─â, acum, cu at├ó╚Ťia invita╚Ťi din at├ótea ╚Ť─âri, cred c-am mai ├«nv─â╚Ťat vreo dou─â limbi str─âineÔÇŁ, a povestit Liviu Popescu pentru sursa citat─â.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Arde cruci╚Ö─âtorul de rachete Moskva, cea mai important─â nav─â rus─â din Marea Neagr─â/ Ucrainenii sus╚Ťin c─â au lovit nava cu dou─â rachete, ru╚Öii spun c─â a existat doar un incendiu la bord jpeg
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg