Ce notă a avut Marcel Ciolacu la BAC. Premierul a dezvăluit, în sfârșit: „Să închidem acest circ!" VIDEO

Ultima actualizare:

Marcel Ciolacu spune că și-a căutat diplomele de bacalaureat și de licență, pentru a afla ce note obținuse la aceste examene, după ce în urmă cu o zi a declarat că nu își amintește aceste detalii importante. Într-un videoclip pe TikTok, premierul spune că a luat Bacalaureatul cu media 7,03.

Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos Octav Ganea
Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos Octav Ganea

Marcel Ciolacu, mesaj pe TikTok

Marcel Ciolacu a transmis într-un mesaj video pe TikTok că Bacalaureatul l-a susţinut acum 38 de ani, când a terminat liceul şi l-a a luat cu media 7.03, iar la licenţă a luat media 9.00.„Ca orice om normal, aseară, după ce am terminat şi cu crescătorii de oi, m-am dus acasă şi am avut proasta inspiraţie să dau drumul la televizor şi să văd ştirile.

Normal că toate ştirile au început că eu nu am ştiut să răspund la întrebarea ce medie am avut la Bacalaureat. Oameni buni, eu Bacalaureatul l-am susţinut acum 38 de ani”, spune premierul Ciolacu în mesajul video. „Normal că m-am apucat în toate documentele să caut toate diplomele, să închidem acest circ care la început l-am crezut că este unul într-o limită normală”, mai spune preşedintele PSD.

Ce nota a luat Marcel Ciolacu la Bacalaureat 

Ciolacu a prezentat ce note a luat la Bacalaureat şi la licenţă. „Bacalaureatul l-am susținut acum 38 de ani, când am terminat liceul, l-am luat cu media 7.03. Iar dacă tot am căutat, am şi diploma de licenţă de la facultate, unde am susţinut examenul şi am luat media 9”, a afirmat el. 

„Sper că lucrurile s-au lămurit, din acest moment, şi nu să vină cineva să mă întrebe ce culoare de pix am folosit acum 38 de ani sau ce tip de stilou am folosit. Mulţumesc tare pentru înţelegere”, spune premierul în final.

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat, marţi, după ce premierul Marcel Ciolacu a afirmat că nu îşi aminteşte media de la Bacalaureat, că un prim-ministru care nu poate reţine nici măcar media de la bacalaureat ridică serioase semne de întrebare şi îşi doreşte un prim-ministru cu memorie bună, care îşi aduce aminte ce face, ce propune şi mai ales ce promite.

Precizările au venit după ce declarase că nu mai știe nimic de media de Bac

Marcel Ciolacu, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, a spus, într-o conferință de presă susținută luni, că nu știe exact ce medie a avut la examenul de Bacalaureat, dar că aceasta a fost „suficient de bună”.

Liderul PSD a fost întrebat luni cu ce medie a luat bacalaureatul, în condițiile în care în ziua congresului partidului a spus că a obținut o copie legalizată dupa diploma sa de Bacalaureat din anul 1986, document pe care-l va face public într-o conferință de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net