Ce pătimaș iubea Viorel Lis acum 20 de ani! Imagini de colecţie şi mesaje pentru amantele tinere

Ultima actualizare:
Oana şi Viorel Lis
Oana şi Viorel Lis

Viorel Lis a fost primar general al Capitalei acum 20 de ani, dar acum este un personaj monden. Soția sa de acum, Oana Lis (39 de ani), avea doar 18 ani când l-a cunoscut. Puțini știu că fostul edil a mai avut și alte iubite cărora le scria epistole pătimașe și pe care le distra la Paris.

Viorel Lis (74 de ani) a fost primarul general al Capitalei în perioada 1997-2000, iar la scurt timp după ce nu a mai fost edil a renunțat și la politică. De atunci, el a devenit un personaj monden, ca și actuala parteneră de viață, Oana Lis (39 de ani).

În desele sale apariții la emisiuni TV, Viorel nu discută despre politică, ci despre problemele sale familiale. Pe Oana a cunoscut-o în perioada în care era primar general și avea 54 de ani, iar ea, doar 18 ani. Viorel Lis era căsătorit cu Tudora (alintată Dora), cu care are o fetiță, Alina.

Cu Dora, Viorel Lis a avut un mariaj cu scântei. Fosta soție a povestit că fostul edil devenise violent. De dragul copiilor, femeia a îndurat cât a putut, până când a aflat că soțul ei o înșeală cu fete tinere. Nu numai că își înșela nevasta, dar Viorel Lis era foarte atent și pătimaș cu acestea. De pildă, aceste fotografii au fost făcute la Disneyland Paris, cu Cristina, chelneriţă la o discotecă din Herăstrău.

Viorel Lis își înșela nevasta cu fete tinere. Aceste fotografii au fost făcute la Disneyland Paris, cu Cristina, chelneriţă la o discotecă din Herăstrău
Viorel Lis își înșela nevasta cu fete tinere. Aceste fotografii au fost făcute la Disneyland Paris, cu Cristina, chelneriţă la o discotecă din Herăstrău

Nu numai că își înșela nevasta, dar Viorel Lis era foarte atent și pătimaș cu acestea
Nu numai că își înșela nevasta, dar Viorel Lis era foarte atent și pătimaș cu acestea

Tot ei, Viorel Lis îi scria epitole pătimașe. ”Te iubesc, te doresc, te aștept, te vreau, te iubesc, te gândesc, te iubesc, te vreau foarte sincer, foarte sincer, te iubesc și vreau să stau cu tine”, scria Viorel Lis, în 1999. Fotografiile și declarația de dragoste au fost recuperate de Dora Lis de la Cristina, pe care a convins-o să îi dea aceste dovezi ale relației extraconjugale.

”Prima dată am avut probleme în 1990, imediat după Revoluţie. Se încurcase cu o colegă de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasă cu fiica noastră, Alina, şi a durat vreo două săptămâni până ne-am împăcat. Am trecut peste asta. Mai târziu, după ce a devenit viceprimar, au reînceput problemele. Am aflat datorită telefoaneor pe care le dădea tot timpul, la noi acasă, o domnişoară Cristina, chelneriţă la o discotecă din Herăstrău. Avea vreo 20 de ani. Mi-am dat seama şi din cauză că lipsea des de acasă, dar şi din cauza unor binevoitori care îmi spuneau veştile. A durat un an şi ceva cu Cristina, dacă nu mai mult. Pe urmă a scăzut ştacheta la 18 ani, atât avea Oana când s-au cunoscut. Într-o seară, fiul lui din prima căsătorie a avut o problemă cu soţia lui şi nu-l găsea pe Viorel. Am mers la Primărie şi acolo l-am găsit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNȚ-CD, sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. După aceea am divorţat, el a depus cererea. Episodul de la Primărie s-a întâmplat în primăvară, iar în toamnă a depus divorţ şi în februarie s-a pronunţat”, explica Tudora Lis, în 1999. Într-adevăr, în luna februarie 1999, Viorel Lis a cerut divorțul, apoi s-a căsătorit cu Oana.


    Oana şi Viorel Lis
Oana şi Viorel Lis

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net