Ce pedeapsă a primit gospodina care şi-a înjunghiat soţul în timp de tăia ceapă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După faptă şi răsplată! Judecătorii din Iaşi au finalizat procesul unei femei care şi-a ucis soţul cu sânge rece. Tânăra a fost condamnată la 10 ani de închisoare, după ce şi-a omorât bărbatul cu o lovitură de cuţit în inimă.

Carmen Paraschiva Presnac, de 36 de ani, a fost judecată pentru omor, după şi-a ucis bărbatul aplicându-i o lovitură, în timp ce mărunţea ceapă la bucătărie. Criminala a primit o pedeapsă de 10 ani de închisoare cu executare, dar sentinţa nu e definitivă. Judecătorii au mai stabilit ca fiul celor doi să primească daune morale de 5.000 de lei. Puştiul se află acum în custodia statului. De asemenea, magistraţii au decis ca hainele pătate de sânge ale victimei să fie restituite familiei.Trăiau din mila vecinilor

Potrivit anchetatorilor, Carmen şi Gabriel Presnac (38 de ani) erau căsătoriţi de 12 ani şi locuiau împreună într-un imobil de pe strada Cărămidari din cartierul ieşean Galata. Cei doi nu aveau nici o sursă de venit, trăind din mila oamenilor care frecventau o biserică din cartierul Nicolina. Alături de ei, în imobil locuia şi unicul copil, în vârstă de 9 ani, ce a intrat în custodia statului după dramă.

Patru litri de vin

Datele adunate de anchetatori relevă că soţii Presnac erau consumatori de băuturi alcoolice, de multe ori între ei izbucnind conflicte violente. La începutul lunii ianuarie, la domiciliul lor au venit două persoane, printre care şi proprietarul locuinţei. Începând de la prânz, cei patru au consumat patru litri de vin. După-amiază, femeia s-a retras în bucătărie pentru a găti. În jurul orei 17.00, nevasta tăia ceapă, iar Gabriel Presnac a intrat în bucătărie şi a înjurat-o. Într-un acces de furie, femeia a înfipt cuţitul direct în inima soţului. Ulterior, când şi-a dat seama ce a făcut, a încercat să îi acorde primul ajutorul bărbatului, punând un prosop peste rană şi cerând ajutor musafirilor. Lovitura s-a dovedit însă a fi fatală, iar medicii sosiţi în locuinţă au constatat decesul soţului.

image
image
image
image
image
image
mircea tatu fermier panouri solare (3) png
FotoJet (19) jpg
snow 1281636 1280 jpg
gunoi freepik jpg
profesor scoala jpg
regina maxima profimedia jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (17) jpg