Ce riscă profesoara care a publicat din greșeală poze cu ea nud

O profesoară în vârstă de 56 de ani, cadru didactic titular, le-a trimis din greșeală elevilor săi imagini compromițătoare, în care apare în ipostaze intime. Acum, femeia este anchetată, după ce cazul a creat vâlvă. 

Ce riscă profesoara care a publicat din greșeală poze cu ea nud Foto: Pixabay
Ce riscă profesoara care a publicat din greșeală poze cu ea nud Foto: Pixabay

Femeia a publicat, din neatenție, pe aplicația WhatsApp, fotografii în ipostaze indecente, iar elevii săi le-au văzut și le-au trimis mai departe pe grupurile din chat.

Ce riscă profesoara care a publicat din greșeală poze cu ea nud

Profesoara de educație tehnologică din județul Olt a explicat că pozele cu ea dezbrăcată, în care i se văd părțile intime, au ajuns în posesia elevilor săi după ce aceasta le-a publicat din greșeală pe aplicație, acolo unde oricine le putea vedea. Unii dintre elevi au și salvat imaginile și și le-au trimis între ei, generând întreaga situație.

Cadrul didactic este în prezent anchetat disciplinar atât de directorii celor patru școli în care predă, cât și de inspectorii școlari.

Imaginile indecente cu aceasta au provocat un adevărat scandal în rândul părinților elevilor care au primit fotografiile pe grupurile de WhatsApp, cerând să se ia măsuri.

Pentru că se află la prima abatere disciplinară, profesoara acuzată de indecență riscă cel mult diminuarea salariului pe o perioadă limitată de timp, potrivit Digi 24.

Am fost sesizată de dirigintele unei clase de gimnaziu la care doamna predă. Am demarat procedura de cercetare disciplinară a doamnei. Eu, sincer, nu am putut să privesc acele poze.

M-au anunțat, am sunat-o imediat și a reacționat, în maxim o oră a șters și pozele. Mi-a spus că a fost o greșeală, că din greșeală a postat aceste poze”, a precizat Cristina Oprițescu, directoarea școlii din comuna Valea Mare, județul Olt.

Și conducerea Inspectoratului Școlar Județean Olt a început o anchetă în acest sens. „Suntem implicați pentru că ne dorim ca asupra învățământului din Olt să nu existe suspiciuni că moralitatea ar fi îndoielnică. Pot să vă spun că e un eveniment care nu ne face, din păcate, cinste”, a declarat Victor Iacobescu inspector general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Olt.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net