Ce s-a cuminţit Truică! Ia anafură şi aprinde lumânări

image

Poate vă întrebaţi ce-i lipseşte lui Remus Truică de când e în arest la domiciliu? Nu vreun concert de-al Patriciei Kaas şi nici vreo vacanţă luxoasă în Saint-Tropez. Miliardarul duce dorul slujbelor religioase, aşa că a primit liber de la magistraţi pentru a fi mai aproape de cele sfinte, duminică de duminică.

Ce nu face omul pentru o gură de libertate? S-au dus vremurile când fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase dansa, printre mulatre şi şampanie scumpă, pe mese în Saint-Tropez, cu tricolorul de gât. Remus Truică (45 de ani) este, mai nou, om cu frică de Dumnezeu şi enoriaş model.

image
Remus Truica

Aşa a reuşit să-i înduplece pe judecători să-i dea trei ore de libertate în fiecare duminică, pentru a merge la biserică. Fotoreporterii Click! l-au surprins duminică dimineaţă în curtea bisericii din Snagov, Ilfov. Omul de afaceri n-a venit singur la slujbă, ci însoţit de iubita sa, Diana Cîţu (28 de ani), care şi-a acoperit capul cu o năframă pentru ca enoriaşele pioase să nu-şi dea coate, dezaprobator. Unul dintre cei mai controversaţi şi excentrici afacerişti români a petrecut două ore la slujbă.

image
În 2011, Remus Truică petrecea de zor

Nu ştim dacă a stat la pupatul moaştelor, dar a ieşit pe uşa bisericii cu lumânări şi anafură în mână. A dat bineţe băbuţelor, care s-au strâns în jurul lui. Ba mai mult, înduioşat, i-a întins câţiva lei unei bătrâne, care stătea pe o bancă. Truică a adus magistraţilor un înscris emis de Parohia Snagov, din care rezultă că acesta a participat în ultimii cinci ani la slujbele de duminică, “manifestând o implicare activă în cadrul programului şi activităţilor comunităţii”. Astfel, a reuşit la începutul acestei luni să-i convingă pe judecători să poată părăsi locuinţa în fiecare zi de duminică, între orele 9.00-12.00, pentru a putea merge biserică. Cu zece minute înainte de a-i expira termenul dat de judecător, Truică şi iubita au plecat spre vila din Snagov.

Click! spune

Truică se află în arest la domiciliu din 11 decembrie 2015, în dosarul retrocedării Fermei Regale Băneasa, cu un prejudiciu de 136 de milioane de euro. Afaceristul e acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani, dare de mită şi complicitate la abuz în serviciu.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
Tora Vasilescu
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
gabriela cristea
iulia albu
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia
10  m1 abrams jpg jpeg
image
image
image
image
Uniunea Europeană FOTO via News
produse alimente jpeg
FotoJet (1) jpg
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg