Ce s-a întâmplat cu agresorul jurnalistei B1 TV la "plimbarea pentru libertate"

Ultima actualizare:

    Barbatul din medalion este cel care a lovit-o pe jurnalista. Colegii ei au cerut arestarea agresorului
Barbatul din medalion este cel care a lovit-o pe jurnalista. Colegii ei au cerut arestarea agresorului

"Plimbarea pentru libertate", instrumentată de către reprezentanţii postului Antena 3 după condamnarea lui Voiculescu, s-a transformat într-o adevărată răzmeriţă.

Deşi se voia o simplă plimbare liniştită, cei adunaţi pe lângă Palatul Cotroceni numai paşnici nu au fost. Aşa se face că o jurnalistă de la postul B1 TV a fost bătută de către bătrânii care au văzut-o. Tânăra nu făcea altceva decât să transmită de la faţa locului, moment în care a primit un picior în spate. Ulterior, oamenii au început să o lovească fără milă.

Intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor a mai calmat spiritele, iar unui dintre agresori, cel care a lovit-o pe fată în spate, a fost dus la secţie, după ce a fost identificat.

"Directia Generala de Poliție a Municipiului Bucureşti este împuternicită să facă următoarele precizări: Poliția Capitei a identificat în cursul acestei seri (duminică, n.red.) agresorul jurnalistului unui post de televiziune. Acesta a fost condus la sediul Secției 22 în vederea continuării cercetărilor. Pentru identificarea persoanei, Poliția Capitalei a beneficiat şi de sprijinul Jandarmeriei Romane", se arată într-un comuniat al Poliţiei Capitalei. 

image
image
image
image
image
image
permise auto jpeg
calendar ortodox 2021 22 martie sfantul sfintit mucenic vasile preotul din ancira png
Prof dr Joseph Dituri Foto Youtube jpg
bulevardul Pompeiu  jpeg
FotoJet jpg
aIMG 20220305 153438 696x392 jpg