Ce s-a întâmplat la nunta secretă a Ioanei Băsescu? Dezvăluiri inedite despre cununie

Ultima actualizare:

    Ioana Băsescu
Ioana Băsescu

Ioana Băsescu s-a căsătorit în mare secret, duminică dimineaţa, la Azuga, cu avocatul Radu Pricop, cel cu care are o relaţie de un an de zile. La ceremonia civilă au participat doar părinţii celor doi miri şi naşii lor,

Cei doi au ţinut ca nunta să fie una retrânsă şi departe de ochii lumii. Primarul Azuga, Constantin Samson a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, că cei doi au fost emoţionaţi, însă nu au ezitat nicio clipă când au spus "Da". Mai mult, Ioana a purtat o rochie roşie, simplă, iar Radu un costum. Cât despre preşedinte, Traian Băsescu a fost, aşa cum era normal, fericit pentru fata lui cea mare.

"Au vrut să se cunune la Azuga şi am dat curs cererii. Au plătit taxa de 300 de lei, totul a fost făcut ca la carte.. Erau foarte fericiţi şi emoţionaţi. Au zis un «Da» foarte hotărât şi ea, şi Radu. La cununie au fost părinţii Ioanei, ai lui Radu şi naşii, probabil nişte prieteni de-ai lor. Au mai stat 10 minute la un pahar de şampanie, am ciocnit şi eu cu ei. Şi-au dorit o cununie intimă, au avut-o, apoi au plecat la Bucureşti. Le-am urat «Casă de piatră» şi multă, multă fericire. Ioana a purtat o rochie lungă roşie, simplă, dar foarte elegantă şi Radu, un costum. Domnul preşedinte era fericit, era emoţionat, şi-a pupat copiii. Şi-a îmbrăţişat fata, şi-a îmbrăţişat ginerele, i-a pupat, le-a dorit toate cele bune, a ciocnit şi un pahar", a declarat primarul Constantin Samson.

Se pare însă că Ioana şi Radu au stat în weekend la Azuga, deşi invitaţii au venit doar pentru ceremonie. Mirii au fost cazaţi la cel mai exclusivit hotel din zonă, unde preţul unei camere poate ajunge şi la 554 de euro pentru două nopţi de cazare. Conform ziarulring.ro, cei de la hotelul de cinci stele nu au negat că fata cea mare a preşedintelui a fost la ei. În plus, surse au confirmat că Ioana s-a ocupat sâmbătă de ultimele pregătirile pentru nuntă şi a fost de la începutul weekendului la Azuga.

Ioana Băsescu a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo (45 de ani), solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net