Ce se ├«nt├ómpl─â cu nun╚Ťile programate ale rom├ónilor. Anun╚Ťul disperat al flori╚Ötilor

image
Tinerii au fost obliga╚Ťi s─â anuleze nun╚Ťile programate p├ón─â ├«n luna mai, inclusiv Foto: alba24.ro

Nun╚Ťile rom├ónilor sunt date peste cap de criza coronavirusului. Sunt interzise adun─ârile, restaurantele au fost ├«nchise, astfel c─â tinerii care ╚Öi-au programat c─âs─âtoria pentru perioada aceasta au anulat evenimentul. Iat─â ce spun fori╚Ötii despre situa╚Ťia critic─â ├«n care se afl─â!

Rom├ónii nu mai fac nun╚Ťi, iar toate evenimentele au fost anulate. Nimeni nu ╚Ötie c├ónd acest lucru va mai fi posibil, cert este c─â organizatorii ╚Öi flori╚Ötii sunt dispera╚Ťi. Afacerile lor sunt ├«n pragul falimentului. Au pierdut contracte importate, cresc─âtorii de flori pierd zeci de mii de fire pe zi, iar salaria╚Ťii lor risc─â s─â ajung─â ╚Öomeri.

Floristul Alina Neac╚Öa: ÔÇŁIndustria de evenimente, unul dintre cele mai afectate domeniiÔÇŁ

ÔÇŁ├Än acest moment, cei  care urmau s─â aib─â evenimente ├«n lunile martie, aprilie chiar ╚Öi luna mai au ales s─â le  am├óne pentru date ulterioare, ├«n func╚Ťie de disponibilitatea loca╚Ťiilor. Industria organizatoare de evenimente este ├«n prima linie a celor mai afectate domenii de activitate. A╚Ötept─âm to╚Ťi, cu mare interes, felul ├«n care autorit─â╚Ťile ne vor oferi sprijin pentru a reu╚Öi s─â dep─â╚Öim criza produs─â de COVID-19. Ast─âzi, dup─â c├óteva zile de c─âutare ├«n pia╚Ť─â, toata lumea este ├«n a╚Öteptare, ├«nc─â nu exist─â o panic─â general─â, lucru care m─â bucur─â. Sunt foarte multe ac╚Ťiuni ╚Öi apeluri la ajutor ├«n comunitatea noastr─â, flori╚Ötii ├«ncearc─â s─â g─âseasc─â solu╚Ťii creative ╚Öi practice care pot fi aplicate ├«nspre ajutorarea bran╚Öei. Este ├«nc─â devreme s─â ne pronun╚Ť─âm cu privire la evolu╚Ťia sezonului de nun╚Ťi care are ca perioada de v├órf lunile iunie-octombrie. Suntem profund dezam─âgi╚Ťi de faptul c─â pe lista codurilor CAEN ├«naintat─â c─âtre autorit─â╚Ťi, nu se afl─â codurile CAEN aferente bran╚Öei noastreÔÇŁ, ne-a declarat celebrul florist Alina Neac╚Öa

image
Alina Neac╚Öa este celebr─â pentru aranjamentele fastuoase pe care le face din trandafiri parfuma╚Ťi de gr─âdin─â

Ea este de altfel ini╚Ťiatoarea peti╚Ťiei: ÔÇŁSprijin pentru antreprenorii flori╚Öti ╚Öi produc─âtorii de plante ╚Öi flori t─âiate din Rom├óniaÔÇŁ, care este semnat─â, ├«n prezent, de peste 1.500 de persoane.

Flori╚Ötii cer s─â fie ajuta╚Ťi de stat ca s─â nu intre ├«n faliment

Flori╚Ötii ├«i cer premierului Ludovic Orban  ╚Öi ministrului Economiei,Virgil Popescu, am├ónarea pl─â╚Ťii TVA cu minimum 60 de zile, scutiri de impozite pentru angaja╚Ťii noi, am├ónarea la plat─â a creditelor bancare pentru cel pu╚Ťin 60 de zile, ajutor pentru taxele salariale pentru firmele aflate ├«n dificultate, acordarea de ├«mprumturi pentru IMM-uri cu dob├ónd─â 0 ╚Öi garantate de stat, pentru societ─â╚Ťile cu probleme financiare ╚Öi eliminarea popririlor pe perioada crizei.

Primul ministru a anun╚Ťat ieri, 19 martie, c─â vor fi adoptate mai multe m─âsuri pentru sprijinirea economiei ╚Öi a companiilor afectate de criza coronavirusului, din toate domeniile de afectate.

Cite╚Öte ╚Öi: 

https://www.click.ro/news/national/masuri-luate-de-guvern-lupta-epidemiei-cu-covid-19-asiguram-platile-pentru-somaj

https://www.click.ro/news/national/somajul-tehnic-6-lucruri-pe-care-trebuie-sa-le-stii-daca-patronul-te-trimite-acasa-ce

https://www.click.ro/news/national/somaj-tehnic-la-ford-craiova-dacia-mioveni-pirelli-slatina-si-loteria-romana

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Lucile Randon
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg