Ce spune Firea despre semnătura pe care a pus-o pe excluderea soțului din partid


    Gabriela Firea și Florentin Pandele au împreună doi copii
Gabriela Firea și Florentin Pandele au împreună doi copii

Gabriela Firea, vicepreședinte în Biroul Permanent al PSD și candidatul PSD la Primăria Capitalei, spune de ce a validat excluderea soțului său din partid. Florentin Pandele va candida ca independent la Primăria Voluntari pentru a evita interpretările, scrie adevarul.ro.

„Acum ceva vreme, Florentin Pandele, soţul meu, a decis să candideze independent la Primăria oraşului Voluntari. A luat această decizie cu strângere de inimă, pentru că nu este simplu, a candidat trei mandate din postura de membru PSD, dar acum a considerat că postura mea de candidat al PSD la Primăria Generală a Capitalei, precum şi faptul că eu am o funcţie importantă în această formaţiune politică - sunt vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional - s-ar putea considera, poate, de către contracandidaţi, poate de către societatea civilă sau presă, că s-ar folosi cumva de procentele la nivel naţional ale PSD şi s-ar ascunde, să spunem, sub acestea şi nu ar vedea el singur, ca persoană, ca primar în funcţie, care este gradul de credibilitate, de dorinţă de a fi reales. Şi, de aceea, a decis să candideze independent“, a spus Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

În calitate de preşedinte PSD Ilfov, Gabriela Firea a trebuit să semneze excluderea soţului său din PSD.

„Având în vedere hotărârea sa, nu am avut ce să fac eu în calitate de preşedinte al PSD Bucureşti-Ilfov decât să avizez decizia luată de către organizaţia de bază, organizaţia locală PSD Voluntari. Practic, am avizat solicitarea organizaţiei PSD din oraşul Voluntari. Nu a fost foarte simplu, dar, înainte de a mă căsători, eu am avut propriul meu parcurs profesional, de asemenea, el era deja primar de foarte mulţi ani şi avem fiecare o carieră separată, chiar dacă destinul personal ne este comun şi avem împreună doi copii foarte mici. Cei care sunt familişti, dar şi oameni de carieră mă înţeleg“, a mai spus Gabriela Firea.

Întrebată dacă îl va invita pe Florentin Pandele să revină în PSD, după alegerile locale, Firea a spus că nu crede că îşi mai doreşte să revină într-un partid politic.

„Îi urez succes şi sunt convinsă că va câştiga aceste alegeri, pentru că este preţuit de locuitorii din oraşul Voluntari, a transformat o comună într-un oraş, se află în top 10 la absorbţia de fonduri europene la nivel naţional, a construit un spital, nu o catedrală, a reabilitat toate şcolile, toate grădiniţele şi liceele din oraşul Voluntari, nu mai există străzi care să nu fie asfaltate sau să nu fie racordate la reţeaua de canalizare. Cred că nu va mai dori el să se întoarcă într-o formaţiune politică dacă va câştiga acest mandat independent”, a mai spus Firea.

Politiciana a vorbit și despre șansele candidatului PSD la Primăria Voluntari.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia