Ce spune Klaus Iohannis despre moţiunea de cenzură

Klaus Iohannis a promulgat legea pe 17 noiembrie jpeg
Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat în conferinţa de presă de la Cotroceni, ce aşteptări are de la moţiunea de cenzură a PNL

Klaus Iohannis a declarat astăzi, întrebat fiind despre moţiunea de cenzură a PNL, că nu este implicat în aceste discuţii, dar "ar fi un rezultat bun dacă ar trece", adăugând: "cu un astfel de premier, trimis în judecată, suntem unici". Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat în conferin'a de presă de la Cotroceni, ce aşteptări are de la moţiunea de cenzură a PNL.

"Nu sunt implicat deloc în moţiune şi nici în negocierile dintre partide. Dar ar fi un rezultat bun dacă ar trece moţiunea. România are un premier trimis în judecată. Suntem unici, în sensul negativ", a afirmat Iohannis.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor Eugen Nicolăescu a citit, miercuri, în plenul Parlamentului, textul moţiunii de cenzură a liberalilor, intitulată "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta?, semnată de 180 de parlamentari. Moţiunea va fi dezbătută şi votată, marţi, 29 septembrie, începând tot cu ora 10.00, au decis Birourile Permanente ale celor două Camere.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
georgia meloni foto epa efe
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg