Ce spune mama care și-a plimbat copilul în căruciorul atârnat de mașină


    Bebelușul în cărucior tras de mașină
Bebelușul în cărucior tras de mașină

O gorjeancă, de 25 de ani, din comuna Scoarţa, a ajuns în fața inspectorilor de la Protecţia Copilului și a polițiștilor. Asta după ce şi-a filmat bebeluşul de 10 luni în timp ce căruciorul în care se afla a fost tras de mașină. Explicația ei a fost șocantă: ”Totul a fost pentru amuzament”.

În imaginile filmate se observă cum, pe şoseaua îngustă din sat, un bebeluş de 10 luni este pus în pericol pentru distracţia adulţilor.

Un șofer de 23 de ani, moșul de botez al micuțului, conduce mașina și trage cu mâna scoasă pe geam căruțul în care se afla copilul.

În acest timp, Laura, mama sa, se amuză şi filmează scena. Pe imagini apare şi un localnic care s-a aşezat pe capota autoturismului în mers, blocându-i vizibilitatea șoferului, care continuă să accelereze şi trage şi copilul după el.

Mama bebelușului tras de mașină spune că s-au amuzat

Mama inconștientă a spus că a realizat filmarea cu telefonul mobil pentru că şi-a dorit să-i arate imaginile soţului său aflat la muncă în Elveția.

Bărbatul nu s-a arătat deloc amuzat și a  anunţat că se va întoarce degrabă acasă după teribila scenă. Tot ea a fost cea care a postat imaginile șocante pe Facebook.

„Totul a fost pentru amuzament, pentru că ne-am întâlnit cu şoferul pe aici, pe drum, şi el a zis că vrea să împingă un pic căruciorul cu copilul. Asta a fost tot, câţiva metri, dar nu că ar fi fost copilul în pericol, pentru că s-a mers foarte încet cu maşina. Mai era cineva pe capotă în timpul acesta şi era clar că nu putea merge cu viteză. Eu eram pe margine şi filmam, dar dacă era vreun pericol, vă daţi seama că lăsam telefonul şi săream imediat la copil”, spune Laura.

Laura, mama copilului tras de mașină, spune că totul a fost făcut pentru amuzament
Laura, mama copilului tras de mașină, spune că totul a fost făcut pentru amuzament

Şoferul care „tracta” căruciorul de la volanul maşinii sale stă la câteva case distanţă de cel căruia îi este moş de botez. Constantin Arsenie a fost identificat zilele trecute de poliţişti şi a primit o amendă de 725 de lei pentru că a efectuat „alte activităţi de natură a-i distrage atenţia de la conducere”, după cum a comunicat IPJ Gorj.

Ce zic autoritățile după ce bebelușul a fost atârnat de mașină

DGASPC Gorj a deschis o anchetă și a verificat situaţia familială a minorului care apare în filmarea distribuită pe internet într-o stare de potenţial pericol.

Reprezentanții DGASPC vor monitoriza situaţia celui mic pentru o perioadă de trei luni de acum încolo, existând posibilitatea de prelungire a acesteia.

„S-a constatat că în familie copilul este iubit, iar mama şi bunicul matern sunt atenţi la nevoile lui. Familia are venituri constante, care pot, de asemenea, asigura nevoile acestuia”, a explicat Iuliana Daviţoiu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Localnicii nu au fost de accord cu gestul mamei și șoferului, ambii fiind de blamat.  „Aici e drumul îngust, dacă se întâlnesc două maşini nu au cum să treacă una pe lângă alta decât dacă se bagă amândouă pe margine. Dacă mai vine şi un cărucior de copil cu copilul în el, vă daţi seama ce se poate întâmpla. Nu ştiu ce a dorit mama să facă, dar nu a procedat corect”, a spus unul dintre localnici.

cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub lia bugnar theo rose png
concediu ingrijirea copilului jpg
tata teo (3)B jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg