Ce sum─â uria┼č─â pl─âte┼čte Ioan Oltean pentru studiile fiicei ├«n Elve┼úia!

image
Ioan Oltean este foarte mândru de fiica sa, Maria

Deputatul Ioan Oltean e ├«n centrul aten╚Ťiei, ├«n ultima vreme. Nu numai acuza╚Ťiile DNA, de luare de mit─â, l-au scos ├«n eviden╚Ť─â, ci ╚Öi rela╚Ťia de iubire pe care o are cu fosta ╚Öef─â ANRP. C─âs─âtorit de ani buni, deputatul are o fiic─â frumoas─â, care, de un an, studiaz─â ├«n Elve╚Ťia.

Taxa anuală, pe care o plătește politicianul pentru facultatea fiicei este de 50.000 de euro.

Ioan Oltean e acuzat de procurorii DNA c─â, ├«n 2010, a luat ╚Öpag─â 600.000 de euro de la un om de afaceri pentru ca acesta s─â fie desp─âgubit ilegal de institu╚Ťia condus─â, la acea vreme, de amanta politicianului, Crinu╚Ťa Dumitrean.

Adev─ârul e c─â nu-i deloc u╚Öor s─â pl─âte╚Öti 50.000 de euro pe an, plus alte cheltuieli, pentru un an de facultate, ├«n Elve╚Ťia, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â ├«n cazul fiicei lui Oltean.

Anul trecut, dup─â ce a absolvit Colegiul Na╚Ťional ÔÇ×Liviu RebreanuÔÇŁ din Bistri╚Ťa-N─âs─âud, Maria (20 de ani) a devenit student la Facultatea de Management Hotelier din Lausanne, Elve╚Ťia. Conform prezent─ârii de pe site-ul oficial, universitatea cu pricina este lider mondial ├«n formarea managerilor de hotel. Prin urmare, ╚Öi taxa aferent─â este pe m─âsur─â. Adic─â, circa 50.000 de euro pe an.

image
Acesta este campusul universit─â╚Ťii unde studiaz─â Maria Oltean

╚śi asta nu e tot. Campusul universit─â╚Ťii chiar arat─â ca un hotel, oferind condi╚Ťii de lux studen╚Ťilor, av├ónd dot─âri moderne, patru restaurante ╚Öi multe altele. ├Änconjurat de p─âduri, campusul se afl─â la doar zece minute de Lausanne ╚Öi o or─â de Geneva.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
10 utile salvamar steag rosu plaja 16 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia