Ce sum─â uria┼č─â pl─âte┼čte Ioan Oltean pentru studiile fiicei ├«n Elve┼úia!

image
Ioan Oltean este foarte mândru de fiica sa, Maria

Deputatul Ioan Oltean e ├«n centrul aten╚Ťiei, ├«n ultima vreme. Nu numai acuza╚Ťiile DNA, de luare de mit─â, l-au scos ├«n eviden╚Ť─â, ci ╚Öi rela╚Ťia de iubire pe care o are cu fosta ╚Öef─â ANRP. C─âs─âtorit de ani buni, deputatul are o fiic─â frumoas─â, care, de un an, studiaz─â ├«n Elve╚Ťia.

Taxa anuală, pe care o plătește politicianul pentru facultatea fiicei este de 50.000 de euro.

Ioan Oltean e acuzat de procurorii DNA c─â, ├«n 2010, a luat ╚Öpag─â 600.000 de euro de la un om de afaceri pentru ca acesta s─â fie desp─âgubit ilegal de institu╚Ťia condus─â, la acea vreme, de amanta politicianului, Crinu╚Ťa Dumitrean.

Adev─ârul e c─â nu-i deloc u╚Öor s─â pl─âte╚Öti 50.000 de euro pe an, plus alte cheltuieli, pentru un an de facultate, ├«n Elve╚Ťia, a╚Öa cum se ├«nt├ómpl─â ├«n cazul fiicei lui Oltean.

Anul trecut, dup─â ce a absolvit Colegiul Na╚Ťional ÔÇ×Liviu RebreanuÔÇŁ din Bistri╚Ťa-N─âs─âud, Maria (20 de ani) a devenit student la Facultatea de Management Hotelier din Lausanne, Elve╚Ťia. Conform prezent─ârii de pe site-ul oficial, universitatea cu pricina este lider mondial ├«n formarea managerilor de hotel. Prin urmare, ╚Öi taxa aferent─â este pe m─âsur─â. Adic─â, circa 50.000 de euro pe an.

image
Acesta este campusul universit─â╚Ťii unde studiaz─â Maria Oltean

╚śi asta nu e tot. Campusul universit─â╚Ťii chiar arat─â ca un hotel, oferind condi╚Ťii de lux studen╚Ťilor, av├ónd dot─âri moderne, patru restaurante ╚Öi multe altele. ├Änconjurat de p─âduri, campusul se afl─â la doar zece minute de Lausanne ╚Öi o or─â de Geneva.

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
carmen iohannis presidency.ro
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg