"Ce super-grătar am câştigat cu Click!MANIA"

Bani-gheaţă, telefoane, tablete, electrocasnice şi reduceri importante. În ultima săptămână, peste 300 de cititori fideli Click! au aflat ce înseamnă să ai noroc la concursul nostru.

Elena Niţă a verificat de două ori dacă este adevărat că a câştigat din nou la Click!MANIA. Fiul ei, Romeo, este cel care cumpără zilnic ziarul Click! şi el este cel norocos. 

”Toată familia citeşte zilnic ziarul Click! Suntem şase în total şi fiecare are rubrica lui preferată. Citim toate paginile, mai puţin cele despre politicieni, de care ne-am plictisit. Am fost foarte încântată să văd că, de data aceasta, am câştigat un grătar de la Delimano, dar am mai avut noroc la concursurile voastre. Abia aştept să folosesc grătarul ăsta despre care am auzit numai cuvinte de laudă”, ne-a spus bucureşteanca de 59 de ani, care a venit cu Romeo să ridice premiul. El şi-ar dori să mai vină la redacţia noastră, pentru marele premiu, o Dacia Logan. Şi tu poţi câştiga unul dintre premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Câştigi cu trei simboluri identice. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. 

Câștigi cu trei simboluri identice

Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii. În plus, sunt puse în joc peste 1.500.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţio-na produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să suni la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, poţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

cub camelia șucu (1) png
cub ioana nastase png
Horoscop zilnic 31 mai 2022 jpg
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub emma corrin png
Kirstie Alley jpg
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
femeie vaccin jpg
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
accident pasajul unirii 6 decembrie 2022 (7) png
index jpg
mititelu jr 3 jpg
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg