«Ce tare! Cu telefonul ăsta îmi pot instala aplicaţia pentru comenzi»

Lozul norocos i-a adus Mariei Radu suma  de 300 de lei
Lozul norocos i-a adus Mariei Radu suma de 300 de lei

Numărăm premiile zi de zi la cel mai iubit concurs din presă. O maşină, bani, telefoane, oale de bucătărie şi mii de alte surprize au ajuns în casele cititorilor noştri fideli. Concursul nostru nu s-a terminat, aşa că nu rata şansa de a intra şi tu în marea familie a câştigătorilor Click!MANIA.

Ştefănache Amariei (56 de ani) lucrează de ani de zile ca taximetrist. Bucureşteanul nu ratează nici un număr din ziarul preferat, iar fidelitatea i-a fost răsplătită cu un super telefon. „Ăsta da noroc. Telefonul meu e vechi şi, în afară de câteva mesaje şi apeluri, nu pot face nimic cu el. Acum, cu telefonul ăsta şmecher o să pot şi eu să-mi instalez aplicaţia pentru comenzi. Vă mulţumesc pentru premiu”, ne-a spus câştigătorul. Maria Radu (66 de ani) a nimerit un loz norocos. „Ce bucurie... Click!MANIA mi-a adus 300 de lei! E aproape jumătate din pensia mea. Cu banii ăştia o să mă îngrijesc de sănătate. Vreau să merg să fac nişte analize şi o ecografie”, ne-a spus pensionara. Tu ai luat Click! azi? Verifică lozul de pe ziar şi vezi dacă ai câştigat.


    Lozul norocos i-a adus Mariei Radu suma  de 300 de leiFoto: Roberto Sălceanu
Lozul norocos i-a adus Mariei Radu suma de 300 de leiFoto: Roberto Sălceanu

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 50% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

Unde suni dacă ai talon de reducere

Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. 

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
america express vedete concurenti 2022 jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
image
image
image
image
image
image
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta