Ce ţinută a purtat Carmen Iohannis la Blaj, la întâlnirea cu Papa

Carmen Iohannis a purtat o ținută prin care a vrut să transmită seninătate jpeg
Carmen Iohannis a purtat o ținută prin care a vrut să transmită seninătate

Carmen Iohannis a ales de această dată să poarte o ținută asemănătoare celei cu care s-a prezentat la întâlnirea Papei de pe 31 mai la București, atunci când l-a întâlnit pentru prima oară pe Suveranul Pontif. În cealaltă tabără a ținutelor s-a poziționat Viorica Dăncilă care a ales să îmbrace o rochie neagră și sobră.

Carmen Iohannis a ales să poarte pe 2 iunie, la Blaj, o ținută deschisă la culoare. Soția președintelui României a purtat o richie din mătase cu croială simplă şi elegantă, până la genunchi, de culoare bleu ciel, cu mâneci trei sferturi. Pentru a conferi ținutei un plus de culoare, ea a încălțat o pereche de pantofi stiletto albi, cu vârful crem, şi o poşetă în aceeaşi nuanţă, ochelari de soare şi un medalion cu o cruciuliţă. Şi Klaus Iohannis s-a asortat cu soţia sa, purtând o cravată de aceeaşi culoare cu a rochiei ei.

Eli Lăslean, designerul care a semnat ţinutele, a declarat că prin intermediul acestei nuanţe soția președintelui şi-a dorit să transmită „seninătate“.

image
Viorica Dăncilă a purtat o ținută sobră
image
Carmen Iohannis a purtat o ținută prin care a vrut să transmită seninătateFoto: EPA

Viorica Dăncilă a optat în schimb la o ținută mai sobră, la o rochie neagră. Viorica Dăncilă a îmbrăcat o rochie neagră, până la glezne, cu pliuri în partea de jos şi la mâneci, cu aplicaţii în formă de lanţ argintiu, la care a asortat o pereche de pantofi în aceeaşi nuanţă şi o broşă mare, potrivit adevărul.ro.

image
Viorica Dăncilă a purtat o ținută sobrăFoto Captură ecran

Ce a spus designerul lui Carmen Iohannis despre ținutele pregătite pentru întâlnirile cu Papa

„Ţinuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment şi am vrut să transmitem, totodată, şi un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanţă rafinată şi serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, uşor, confortabil, cu un croi şi o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în acelaşi timp conferă şi o notă de austeritate. Este o eleganţă discretă ce o şi caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ţinută. Doamna Iohannis şi-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte“, a declarat Eli Lăslean pentru Click!, referitor la apariţia Primei Doamne de vineri, 31 mai.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
adrian sarbu mediafax jpeg
Ion Luca Caragiale FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
bucatar
nicusor dan primar bucuresti jpeg
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif