Ce viață bună are Dragnea în pușcărie! ”Mănâncă doar ce-i aduce aia mică la pachet”

Ultima actualizare:

    Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai mică, îi aduce săptămâna pachet lui Liviu Dragnea, la pușcărie. Anul trecut erau fericiți și dansau la nunta fiului
Irina Tănase, iubita cu 30 de ani mai mică, îi aduce săptămâna pachet lui Liviu Dragnea, la pușcărie. Anul trecut erau fericiți și dansau la nunta fiului

Liviu Dragnea se află în carantină la Penitenciarul Rahova. A fost închis pe 27 mai și toată lumea credea că viața lui s-a ruinat din acel moment. Ei, bine, nu este chiar așa. Click! a aflat că fostul lider PSD o duce bine după gratii. Stă într-o celulă proaspăt văruită și mănâncă doar bucate aduse de acasă.

Nu și-a închipuit că la 56 de ani va experimenta viața de condamnat. Dar iată că oricât a încercat să scape de pușcărie, nu a reușit.

Liviu Dragnea se află încarcerat de trei săptămâni la Penitenciarul Rahova, unde trebuie să stea în carantină 21 de zile. După aceea, este posibil să fie transferat la Jilava. Până atunci, aici îi este bine.

”Liviu Dragnea are condiții bune la pușcărie”

”Nu este în depresie așa cum se vehiculează. Are condiții bune. Celula i-a fost văruită înainte să ajungă, stă singur, este ferit de ceilalți deținuți și nu servește fasole la gamelă. El mănâncă doar de la pachet, ce-i aduce aia mică (n.r. Irina Tănase, iubita lui Dragnea). Vine săptămânal cu sacoșe întregi de mâncare”, ne-au dezvăluit surse din sistem.

Liviu Dragnea, surprins în mașina care îl ducea la pușcărie
Liviu Dragnea, surprins în mașina care îl ducea la pușcărie

Potrivit legii, fiecare deținut  are dreptul la 10 kg de alimente pe lună, plus 6 kg de fructe și legume. Totodată, am aflat că Dragnea își petrece timpul citind și refuză să se uite la televizior.

Codrin Ștefănescu: ”Nu se uită la televizor”

„Liviu Dragnea e un om foarte puternic și foarte demn și curajos. A rămas așa până în ultima clipă. Sper ca oamenii să nu se delimiteze de el și să nu uite că în acest partid foarte mulți au căzut la datorie în bătălia pe care am avut-o pentru democrație și împotriva a ceea ce numim statul paralel. Sunt oameni de partid care, de-a lungul ultimilor ani, au tot suferit și au tot fost vânați pentru simplul motiv că erau membri PSD. Sper ca partidul să nu uite că mulți dintre colegi au suferit alături de familiile lor. Dragnea încearcă să nu se uite la televizor și vrea să se delimiteze de toate lucrurile astea. Când m-a sunat, nici nu l-am încărcat cu mesaje proaste sau știri negative. Mi-a spus că e puternic, e demn și că își duce crucea mai departe. Atunci când va putea primi vizite, sunt pe lista de vizitatori. Am să mă duc, așa cum m-am dus și la Adrian Năstase și la Costică Niță, așa cum nu m-am delimitat nici de Olguța Vasilescu când a avut cătușe la mâini, așa cum nu m-am delimitat nici de Ionel Arsene, Radu Mazăre și mulți colegi de-ai noștri”, a spus Codrin Ștefănescu, fostul secretar al partidului, la Antena 3.

El a fost demis din funcție imediat ce Dragnea fost încarcerat.

Dragnea poate ieși din arest în 2 ani și 4 luni

Fostul lider al social-democraților a fost condamat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, în perioada în care fosta lui soție, Bombonica Prodanca, era șef Serviciu secretariat în această instituție.

Decizia definitivă  fost luată de un complet de cinci judecători de la Curtea de Apel, iar sentința a fost dată de 4 la 1- un singur judecător a fost pentru achitarea lui.

Conform legii, Dragnea, poate cere liberarea condiționată după executarea a cel puțin două treimi din durata pedepsei, adică după 2 ani și 4 luni.

Asta doar dacă va îndeplini integral obligațiile civile stabilite prin hotărârea de condamnare și dacă instanța va avea convingerea că s-a îndreptat și se poate reintegra în societate.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/cele-mai-bune-glume-si-meme-uri-cu-liviu-dragnea-la-puscarie

https://www.click.ro/news/national/cele-16-ore-care-i-au-fost-fatale-lui-liviu-dragnea

https://www.click.ro/news/national/viata-de-dupa-gratii-lui-liviu-dragnea-s-ar-putea-sa-nu-aiba-tratament-vip

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net