Ce zice primarul care face sex cu două femei

Ultima actualizare:

    Constantin Boscodeală spune că totul este o făcătură
Constantin Boscodeală spune că totul este o făcătură

Constantin Boscodeală, primarul de la Buzău, a devenit cunoscut de toată țara. Nu pentru lucrurile grozave pe care le-a făcut în oraș, ci pentru apetitul sexual. Acesta a fost filmat într-o cameră de hotel în timp ce făcea sex cu două tinere. Iată cum a comentat edilul scena porno!

O înregistrare video în care primarul Buzăului, Constantin Boscodeală, ar face sex cu două femei a apărut azi dimineață în toată presa.

Edilul este filmat mai întâi la o reuniune de partid, care a fost ținută la Rin Hotel din cartierul bucureștean Vitan,  apoi în cameră, în timp ce făcea sex cu două femei.

Boscodeală neagă, însă, că el s-ar afla în acea filmare.

”Filmul este o făcatură. În cursul acestei zile, m-am consultat cu avocatul și o să depun o plângere la Parchet. După părerea mea, filmul este un șantaj. Nu pot să-mi dau seama”, a declarat Boscodeală, citat de Antena 3.

Constantin Boscodeală este la al cincilea mandat de primar al municipiului Buzău, iar din 2010 este liderul organizației județene PSD Buzău.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net