Cea mai tare metodă să faci sex pe caniculă

Ultima actualizare:

    Îngheţata măreşte pasiuneaFoto: Shutterstock
Îngheţata măreşte pasiuneaFoto: Shutterstock

Canicula ne toropeşte! Nu mai avem chef de sex, fiindcă numai când ne apropiem unul de altul simţim că ne sufocăm. Există însă mici trucuri care ne pot ajuta să ne bucurăm de plăcerile amorului chiar şi pe caniculă, conform sexologilor de la revista britanică “Men’s Health”.

Jucaţi-vă cu alimentele

Există alimente din frigider care pot să dea plăceri nebănuite unui cuplu care vrea să facă sex. Îngheţata, iaurtul sau frişca reci se pot aplica pe toate părţile corpului. Pe lângă faptul că vor scădea temperatura corporală, vor creşte pasiunea. Şi gheaţa favorizează puternic excitarea.

Iubiţi-vă în apă

În mare, în piscină sau sub duş, sexul e o nebunie, pe timp de caniculă. La ştrand sau în mare este cu mult mai palpitant pentru că adrenalina creşte simţitor atunci când spectacolul este în public. Dacă sunteţi mai pudici şi mai ruşinoşi, duşul este cel mai bun prieten pentru o partidă de sex.

Sex în natură

Daţi o fugă la munte. Vă puteţi iubi sălbatic pe o pătură în mijlocul pădurii, lângă un izvor, nevăzuţi de nimeni. Nimic nu poate fi mai excitant decât o partidă de sex în aerul răcoros de munte, departe de vacarmul şi zăpuşala din marile oraşe.

Transformaţi-vă în vampiri

Faceţi sex în timpul nopţii. Adaptaţi-vă la viaţa nocturnă, precum cea a vampirilor din filme. Pe lângă faptul că temperaturile scad la lăsarea întunericului, atmosfera devine mai romantică. Ieşirile la terase, în cluburi şi baruri de noapte sunt preludiul ideal pentru o noapte incendiară.

image
image
image
image
image
image
NjZiZmIxMzZlZmFkMzk4ZTMyZTFiNTZmMzlh thumb jpg
blue air caseta copy jpg
Razboi Ucraina Rusia distrugeri 26-27 mai 2022 oras Bakhmut bombardamente FOTO EPA-EFE
camioana trafic foto pixabay jpg
man 2563426 960 720 jpg
The Holme Wikipedia jpg