Ceai „otrăvit” pentru copiii de la Spitalul de Pediatrie din Pitești


    Ceaiul va fi examinat de specialiștii de la Institutul „Mina Minovici”
Ceaiul va fi examinat de specialiștii de la Institutul „Mina Minovici”

Situație șocantă la Spitalul de Pediatrie din Pitești. În ceaiul care trebuia servit copiilor internați aici a fost descoperită o substanță toxică. Un medic a gustat din el și și-a dat seama că ceva nu e în regulă, oprind împărțirea ceaiului către cei 200 de copii.

Norocul micuților a fost un medic de gardă, căruia i-a luat foc gura, când a gustat ceaiul care fusese pregătit pentru bolnavi. Îngrijorat, doctorul i-a dat și unei asistente să guste ceaiul, aceasta având aceeași senzație. Prin urmare, imediat, medicul a oprit împărțirea ceaiului către micuți.

Direcţia pentru Sănătate Publică a făcut un control în spital.

„Proba de ceai de ieri este sigilată şi s-a luat hotărârea atât de către conducerea spitalului , cât şi de DSP să fie sesizată poliţia şi să se facă o probă toxicologică din ceaiul care a fost consumat ieri dimineaţă. Medicul ne-a spus că are un miros specific. Nu putem spune nimic până nu se fac probele toxicologice”, a declarat directorul DSP Argeş, Sorina Honţaru, potrivit realitatea.net.

Probele din ceaiul care ar fi trebuit servit copiilor au fost sigilate şi trimise la Institutul Mina Minovici, din Bucureşti. Peste trei zile se vor afla şi rezultatele.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg