Cei mai deștepți câini de talie mică FOTO

image
Bichon Maltese este unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii:Foto: en.wikipedia.org

Dacă te gândeşti să îţi iei un prieten patruped de talie mică doar văzându-l cât de drăgălaş, jucăuş şi frumos este, ar trebui să ştii şi că, în pofida faptului că sunt mici, aceşti căţei compensează prin aroganţă. Dacă eşti interesat de cei mai deştepţi câini de talie mică, îţi prezentăm un clasament al acestora.

Chiar dacă unii dintre ei par făcuţi pentru smotoceala, personalitatea lor nu este neapărat blanda şi prietenoasă. Aceştia sunt mai deştepţi câini de talie mică, care te-ar putea ajută să faci o alegere pe care să nu o regreţi.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Papillon

image
Papillonul este plin de energie și unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii

O familie cu copii are nevoie de unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică , cu un temperament cât mai calm şi cu un nivel de energie potrivit. Simpaticul Papillon este un câine de talie mică, foarte prietenos şi inteligent, scrie divahair.ro. Acestei rase i se potriveşte perfect expresia: "Esenţele ţări se ţin în sticluţe mici"! Papillonul este plin de energie şi adoră să alerge şi să se joace, ceea ce îl face un câine ideal pentru familie. Este foarte ascultător şi uşor de dresat, iar în compania copiilor este blând, jucăuş şi unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică. Îl poţi ţine în apartament, atât timp cât îi acorzi atenţia necesară şi îi asiguri porţia zilnică de efort fizic.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Terrier de Yorkshire

image
Yorkie-ul este curios, îndrăzneţ și unul dintre cei mai deștepți câini de talie pitică

Terrierul de Yorkshire este o rasă de talie mică, însă cu o personalitate puternică. Yorkie-ul, după cum i se mai spune, este curios, îndrăzneţ şi mereu gata de aventură. Este un câine potrivit pentru apartament, cu o menţiune: latră mult. Fiind însă şi unul dintre cei mai cei mai deştepţi câini de talie mică, poate fi dresat să nu fie foarte zgomotos.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Bichon Maltese

image
Bichonul este prietenos și unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii

Această rasă de câini este una potrivită în special celor care au alergii, asta pentru că nu lasă foarte mult par prin casă. În plus, este unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică. Bichonul este prietenos şi chiar reuşeşte să se înţeleagă destul de bine cu alte animale, inclusiv cu pisicile. Totuşi, nu ar trebui să îl laşi prea mult timp singur, acest câine are nevoie de interacţiune cu stăpânul, scrie adevărul.ro.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Boston Terrier

image
Boston Terrier-ul este foarte afectuos și unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii

Un câine foarte potrivit pentru familii, Boston Terrier-ul este foarte afectuos cu cei mici şi în plus, nu este nevoie să îi îngrijeşti prea mult blană. Problema acestui câine, unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică este aceea că adoră să roadă lucrurile de prin casă, aşadar, se recomandă jucăriile speciale pentru câini pe care să le ronțăie în voie.

Cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii: Shih Tzu

image
Shih Tzu este extrem de prietenos și unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică pentru copii

Reprezentantul unei rase potrivite pentru familie, acest leu în miniatură este unul dintre cei mai deştepţi câini de talie mică. Shih Tzu este extrem de prietenos şi, cel mai important, atent cu cei mici. În plus, nu năpârleşte. Rasă Shih Tzu are o sensibilitate oftalmologică, deci ochii trebuie menţinuţi curaţi, uneori chiar cu ajutorul unor picături speciale.

Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” jpeg
Viktor Orban FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
calendar ortodox 2021 30 septembrie sfantul ierarh grigorie luminatorul armeniei celei mari jpeg
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
sorin cimpeanu campeanu
Radu Mirică s-a sinucis
elevi scoala inquam jpeg