Cei trei adolescenți care au violat și filmat un copil de 11 ani, arestați preventiv. Unul este rudă cu primarul din Niculești

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Adolescenții acuzați că au violat și filmat un băiat de 11 ani în timpul actului, au fost reținuți sâmbătă de polițiști, iar Tribunalul Dâmboviţa a dispus duminică arestarea lor preventivă pentru 20 de zile, a precizat IPJ Dâmbovița.

Cei trei adolescenți din județul Dâmbovița sunt acuzați că au violat și filmat un băiat de 11 ani din comuna Butimaniu. „Față de cele trei persoane reținute sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și pornografie infantilă, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 20 de zile”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Adolescenții acuzați de viol, arestați preventiv pentru 20 de zile

Cei trei adolescenți se află în prezent la Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Întâmplarea ar fi avut loc în casa unui tânăr, unde victima a fost obligată să meargă și unde a fost violată de cei trei adolescenți.

„Din cercetări a reieşit faptul că, în seara de 2 ianuarie a.c., în intervalul orar 21.30 – 22.30, victima, în vârstă de 11 ani, în timp ce se deplasa spre locuinţă, ar fi fost constrânsă de unul dintre cei trei să se deplaseze la domiciliul acestuia, unde, împreună cu alţi doi tineri, ar fi determinat-o să întreţină raporturi sexuale orale.

Actul sexual ar fi fost înregistrat video, cu un telefon mobil, şi distribuit mai multor persoane prin intermediul unei aplicaţii de comunicare”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Primarul din Butimanu, Gabriel Dragnea, a precizat pentru Libertatea că victima este din Butimanu, consătean cu unul dintre cei trei tineri care l-au abuzat, iar ceilalți doi sunt din comuna Niculești.

„Copilul abuzat provine dintr-o familie dezorganizată. Mama lui este plecată din țară, iar despre tată nu se știe nimic. Băiatul este în grija bunicii”, a mai declarat primarul din Butimanu.

Unul dintre agresori e rudă cu primarul din Niculești

Unul dintre cei trei adolescenți cercetați în acest caz ar fi nepotul primarului din Niculești. Acesta s-a dat de gol în momentul în care a fost ridicat de forțele de ordine, după le-a spus acestora că „N-aveți ce să-mi faceți că e unchiul la putere”, potrivit Gândul. Dorinel Soare, primarul comunei dâmbovițene Niculești încă din anul 1990, a precizat însă că: „Băiatul nu este nepotul meu, este nepotul lui nevastă-mea. Mai exact, este băiatul nepotului soției mele”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net