Cel care l-a ucis pe Cristi Gălbenuşe a fost reţinut. Ce spun procurorii

image
Cristi Gălbenuşe devenise tătic

Omul care l-a omorât pe Cristi Gălbenuşe într-un bar din Slatina a fost reţinut şi se află sub pază la Spitalul de Urgenţă Craiova, urmând ca procurorii să propună duminică arestarea preventivă a acestuia pentru omor, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorul Adrian Aspra.

Acesta a declarat sâmbătă că bărbatul reţinut este recidivist şi a lovit victima în mod repetat cu un cuţit în zona gâtului, feţei şi rinichilor. Procurorul a precizat că victima, un tânăr în jur de 25 de ani, se afla într-un local din Slatina în care a venit un alt tânăr de aproximativ 26 de ani, inculpat acum pentru omor.

"Cel mai probabil, pe fondul unor discuţii anterioare, au ieşit din local în stradă. Acolo, în mod repetat victima a fost lovită în zona gâtului, feţei şi rinichilor. S-a produs o hemoragie abundentă şi victima a decedat. Inculpatul a fost reţinut prin ordonanţă a procurorilor şi se află sub pază la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Mâine (n.r. - duminică) procurorii vor propune judecătorilor măsura arestării preventive a inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de omor. El riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 25 de ani. Inculpatul este recidivist", a afirmat procurorul Adrian Aspra, potrivit RTV.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
ingrijorare
1 zid jpg
disparuta olt1 foto ipj png
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg