Cel mai prolific hoţ român va fi eliberat! Mache a pus mâna pe diamante de 5 milioane de euro

image

Presa franceză l-a numit "hoţul cu mâini de aur" pe george Ploscaru, zis Mache, atunci când a dat marea lovitură: a furat dintr-un magazin din Paris bijuterii în valoare de 5 milioane de euro.

Rom├ónul care a furat bijuterii ├«n valoare de cinci milioane de euro de la Paris a fost arestat, dar acum norocul pare s─â ├«i sur├ód─â! George Ploscaru are ┼čanse mari s─â p─âr─âseasc─â ├«nchisoarea, dup─â ce a fost pus ├«n libertate printr-o decizie a magistra┼úilor. Sentin┼úa nu este, ├«ns─â, definitiv─â, iar procurorii au f─âcut apel!┬á├Än v├órst─â de 43 de ani, George Ploscaru a fost arestat ├«n Rom├ónia dup─â ce ofi┼úeri sub acoperire au aflat c─â el este autorul mega-loviturii date la casa de bijuterii ÔÇŁDe GrisogonoÔÇŁ. Spectaculosul jaf a fost comis ├«n penultima zi a anului trecut, iar rom├ónul a plecat din magazin cu bijuterii ├«n valoare de cinci milioane de euro. Pontul cu privire la diamantele de furat l-au avut c├ó┼úiva cet─â┼úeni s├órbi ├«nc─â din 2015, ┼či au c─âutat mult timp o persoan─â care s─â fac─â ÔÇŁtreabaÔÇŁ. George Ploscaru a luat bijuteriile de sub nasul angaja┼úilor, pe 30 decembrie 2016.

Ploscaru le-a spus,├«n schimb, judec─âtorilor c─â e m├óndru de jaful comis, demn de filmele cu James Bond. ├Än ultima zi a anului trecut, a f─âcut programare la un magazin elve┼úian de bijuterii, cunoscut de boga┼úii lumii ├«n Paris unde, ├«mbracat ├«ntr-un costum scump, s-a dat drept expert ├«n gemologie, un broker care vrea s─â evalueze bijuterii pentru un client bogat. A cerut s─â vad─â dou─â diamante brute ┼či doua inele, care ├«nsumau nu mai pu┼úin de 5,2 milioane de euro, iar ├«ntr-un moment de neaten┼úie a v├ónz─âtoarei a schimbat cutiile cu altele identice.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
ploaie jpeg
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg