Cel mai tânăr milionar, avere din bani furaţi de la stat?

image
Iustin Paraschiv, 32 de ani, este pe locul 54 în Top 500 Miliardari, publicat de Forbes, cu o avere estimată la 70 de milioane €.

„Dosarul cărnii" e departe de a fi clarificat. Azi, cel mai tânăr milionar în euro, Iustin Paraschiv, va afla dacă va fi arestat. Deşi el susţine că e încă în România, procurorii au cerut arestarea în lipsă, semn că au indicii că Paraschiv ar fi părăsit ţara. Omul de afaceri are acum 32 de ani şi a fost iubitul Andreei Antonescu.

Va fi o zi tensionată pentru Iustin Paraschiv, cel mai tânăr milionar din România. Procurorii care instrumentează dosarul „Reţeaua cărnii", cel mai mare dosar de evaziune fiscală, au spus că nu este de găsit şi au cerut instanţei arestarea în lipsă. În ultimele 24 de ore, tot mai multe voci au ­afirmat că omul este de negăsit şi că ar fi fugit în Bolivia. ­Mier­curi seară, omul de afaceri a dezminţit aceste zvonuri şi a anunţat că este în ţară, la el acasă, în Mizil, şi că se pune la dispoziţia autorităţilor „pentru a clarifica lucrurile".

Iustin Paraschiv este acuzat că ar fi înşelat statul derulând contracte prin firma pe care o conduce, Carmistin, specializată în industria cărnii. El este bănuit de spălare de bani şi evaziune fiscală.

În acest dosar, până acum, 16 persoane au fost arestate preventiv. Pentru Iustin Ovidiu Paraschiv s-a cerut arestarea în lipsă, propunere care va fi judecată astăzi. Magistraţi, funcţionari şi oameni de afaceri sunt vizaţi în dosar, iar 16 persoane au fost arestate preventiv.

A fost iubitul brunetei din trupa André, Andreea Antonescu, pe când aceasta avea 17 ani. Ea a declarat în 2009, pentru Click!, că a trăit o poveste frumoasă de dragoste şi că a fost primul ei iubit. Andreea a mărturisit atunci că l-a părăsit pe afaceristul miliardar pe motiv că acesta voia să o transforme din solistă în nevastă gospodină. Andreea şi Iustin au fost împreună şapte ani şi s-au despărţit în 2001, la scurt timp după moartea tatălui artistei.

Andreea Antonescu: «Eu şi Iustin nu ne duşmănim»

„Eu şi Iustin nu avem de ce să ne duşmănim. Practic, am crescut împreună. Am renunţat la relaţia noastră, deoarece, în momentul în care afacerile au început să-i meargă bine, mi-a cerut să renunţ la carieră, pentru a sta acasă, la cratiţă. Eu nu aş putea trăi fără muzică, e ca şi cum nu aş mai respira. De altfel, nu îmi convenea nici să fiu o întreţinută", a povestit Andreea Antonescu într-un interviu pentru Click!, în 2009.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Amber Heard FOTO EPA-EFE
traian basescu
bratara agresor foto news.ro
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg