Cele mai multe «burlăciţe» sunt în Iaşi!

simeon stalpnicul png

Se spune că în Moldova sunt cele mai frumoase femei din România! Şi pentru că sunt focoase nevoie mare, se hotărăsc greu să jure credinţă unui bărbat. Conform datelor Institutului Naţional de Statistică (INS), citate de gândul.info, cele mai multe românce necăsătorite sunt în judeţul Iaşi.

Domnilor, dacă sunteţi în căutarea unei femei frumoase şi singure, mergeţi în Iaşi! Cel puţin oficial, acolo sunt cele mai multe femei „libere", adică necăsătorite. Dacă în urmă cu 10 ani Moldova era foarte bine reprezentată în „topul burlăciţelor", acum doar Iaşiul a rămas în top 10, cu aproape 38% femei necăsătorite. Şi în Banat aveţi toate şansele să vă găsiţi nevastă: în Timiş, 37,5% din femei nu s-au hotărât să se aşeze la casa lor. Următoarele locuri în top, conform INS, sunt ocupate de Harghita, Cluj şi Bucureşti. Clasamentul e închis de Vaslui, cu 34,4% dintre persoanele de sex feminin necăsătorite.

simeon stalpnicul png

La capitolul „bărbaţi ne­căsătoriţi" conduce de­taşat judeţul Harghita. Aproape jumătate din ei stau departe de cununia ci­vilă şi de nuntă. Lucrurile nu s-au schimbat prea mult faţă de acum zece ani, semn că domnii de aici sunt extrem de pretenţioşi! Pe locul doi se clasează Iaşiul, urmat de Timiş şi Covasna. Ultimele două poziţii sunt ocupate de Ialomiţa şi Ilfov.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
elena udrea adrian alexandrov jpeg
militari rusi sursa ministerul apararii din rusia (4) jpg
accident SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
image
image
image
image
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg