Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Romii defilează numai în bolizi de lux

Ultima actualizare:

    Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Ceremonia fiicei bulibaşei din Grajduri a strâns laolaltă aproape 500 de persoane, în 2011 Foto: Adevărul
Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Ceremonia fiicei bulibaşei din Grajduri a strâns laolaltă aproape 500 de persoane, în 2011 Foto: Adevărul

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România au impresionat până şi presa internaţională. O nuntă ţigănească a sfidat din nou un întreg oraş. Romii au defilat cu zeci de maşini de lux în cel mai sărac cartier din Petroşani. Şi pentru că vorbim de cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România, poliţiştii ar fi blocat o stradă pentru a trece convoiul de petrecăreţi.

Timişoara parcă se află în febra «ceremoniilor ţigăneşti», care au uimit şi presa britanică. Zeci de familii de romi foarte bogați vin acasă din Occident, pentru a sărbători evenimentele importante pentru ei. Piesele de rezistență sunt mașinile, care le eclipsează chiar și pe mirese, de aceea le putem număra printre cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România.

Ultima nuntă a avut loc miercuri (5 august), în sânul familiilor Cârpaci și Ionelaș. Nepotul lui Gâdo Cârpaci, Marco, supranumit Ministrul de Finanțe, s-a căsătorit cu Iasmina, nepoata lui Ionel Sadner, unui dintre cei mai bogați romi din oraș. Marele evenimelt a avut loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara.

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Peste 700 de romi şi zeci de maşini de sute de mii de euro au blocat un cartier întreg. Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW sau Hummer au defilat zeci de minute pe străzile oraşului, iar hainele invitaților au fost ultimul răcnet, cumpărate de la firme celebre foarte scumpe.

Această nuntă o putem include în cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România, datorită faptului că tot alaiul era condus de caleaşca mirilor, trasă de cai și împodobită cu steaguri tricolore. Şi, ca la orice petrecere ţigănească de pomină, atmosfera a fost întreţinută de Nicolae Guţă şi Florin Salam. Muzica răsuna atât de tare încât putea fi auzită la câţiva kilometri depărtare. 

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Ca o coincidenţă, mai multe semafoare nu au mai funcționat chiar în zonele prin care au trecut nuntașii cu bolizii de lux.

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Miresele primesc zestre de zeci de mii de euro

Invitaţii la nunta fiicei bulibaşei din Grajduri şi-au etalat salbele de aur şi maşinile de lux, la sfârşitul anului 2011, scrie Adevărul. La petrecere au fost chemate 500 de persoane. Ferdinand Stănescu, bulibaşa din Grajduri, a invitat la nunta Anişoarei (18 ani) şi ai lui Cezar (18 ani) romi din comuna Ciurea (jud. Iaşi), dar şi din Piatra Neamţ, Sibiu, Galaţi şi din Capitală.

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. La petrecere invitaţii au venit în limuzine de lux şi şi-au etalat şi salbele de aur. Nici mirii nu s-au lăsat însă mai prejos. Anişoara a primit ca zestre sute de rochii şi galbeni, pături, electrocasnice. De asemenea, tatăl i-a făcut cadou un Mercedes clasa E. Mirele a primit ca zestre un Jeep şi o casă.

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România sunt şi cele mai grandioase. De asemenea, socrul mic, Gagarin Stănescu, i-a cumpărat rochia miresei cu 3.000 de euro din Dubai. Tot în Dubai mirii şi-au petrecut luna de miere.

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Ceremonii luxoase ca la casele regale

Una dintre cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România a avut loc la Arad, anul trecut. Este vorba despre căsătoria a doi tineri, pe numele lor Ronaldo şi Daria. Nunta celor doi a rivalizat de-a dreptul cu luxoasele ceremonii ale caselor regale, iar costurile au însumat câteva sute de mii de euro dacă e să ne uităm doar la rochia miresei (numai trena având cel puţin 10 metri), costumul mirelui, la maşini şi la caleaşca în care au s-au plimbat mirii.

Cele mai tari nunţi ale ţiganilor din România. Focul de artificii şi spectacolul opulent de seară, cu o multime de artişti angajaţi să întreţină atmosfera, au întregit un tablou perfect pentru nuntaşi. Înainte de nuntă, cei doi tineri au petrecut o vacanţă de vis în Dubai, acolo unde Ronaldo a şi cerut-o de soţie pe Daria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bere istock jpg
image
image
image
image
image
image
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net