Celine Dion ar putea concerta la Bucureşti în 2020

Ultima actualizare:

    Celine Dion are 51 de ani foto: profimedia
Celine Dion are 51 de ani foto: profimedia

Se fac demersuri pentru ca Celine Dion să susţină un mega concert pe Arena Naţională în 2020. Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat joi că solista de muzică pop ar putea cânta anul viitor la Bucureşti. Municipalitatea a primit de la impresarii celebrei artiste o solicitare în acest sens

După Ed Sherran şi Metallica, ultimele două cobcerte mari ale verii, care au şi pus în pericol gazonul de pe Arena Naţională, Primăria Capitaliei se gândeşte dacă să mai accepte ca astfel de evenimente artistice să de desfăşoare pe Arena Naţională. Aici, în ultimii 10 ani a fost schimbat de nu mai puţin de nouă ori gazonul, problema fiind la firma  care ar fi trebui să se ocupe de mentenanţa stadionului.   

"(Pe Arena Naţională, n.r.) prioritate au competiţiile sportive, sub nicio formă nu dorim să le punem în pericol, dar sunt şi solicitări care merită să fie analizate, pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente, mari concerte. Avem acum, spre exemplu, venită solicitarea la PMB - Direcţia Investiţii, din partea impresarilor unei artiste internaţionale, pe care sunt convinsă că vor să o vadă cât mai mulţi români la Bucureşti, şi anume Celine Dion. Perioada în care ar putea să vină la Bucureşti este vara viitoare. Cu siguranţă vom vorbi cu Federaţia Română de Fotbal, cu reprezentanţii echipelor care închiriază de obicei Arena şi ne vom pune de acord şi să stabilim, bineînţeles, împreună acest calendar. Dar din verificările pe care le-am făcut până acum nu ar pune în pericol calendarul competiţional", a arătat Gabriela Firea, într-o declaraţie de presă susţinută la Arena Naţională.

Primarul General al Capitalei a verificat gazonul de pe Arena Naţională, distrus în urma concertelor
Primarul General al Capitalei a verificat gazonul de pe Arena Naţională, distrus în urma concertelor

Gabriela Firea a verificat joi stadiul lucrărilor de reamenajare a gazonului. Totul trebuie finaliuat până la data de 5 septembrie când pe Arena naţională va avea loc meciul dintre România şi Spania în cadrul Euro 2020. 

Citeşte şi: 

Gabriela Firea verifică gazonul pe Arena Naţională. A mai rămas o săptămână până la meciul cu Spania

Ed Sheeran a publicat imagini spectaculoase după concertul susținut la Arena Națională

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net