Cererea de eliberare a lui Dan Voiculescu, respinsă

simeon stalpnicul png

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar putea petrece Sărbătorile în familie. Acesta va afla astăzi, 13 decembrie, dacă magistrații îl vor pune în libertate. Fondatorul Trustului Intact are acum 70 de ani.

UPDATE: Cererea de eliberare a lui Dan Voiculescu a fost respinsă. Acesta mai are posibilitatea de a face o nouă solicitare în acest sens de abia în septembrie 2017. Decizia nu este definitivă.

UPDATE: Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au rămas în pronunţare, marţi seară, pe solicitarea lui Dan Voiculescu de eliberare condiţionată, anunță Mediafax.

Cererea lui Dan Voiculescu de eliberare condiţionată va fi judecată astăzi, 13 decembrie, la Judecătoria Sectorului 5. Ca să iasă din pușcărie,  trebuie să execute cel puţin o treime din pedeapsa de zece ani de închisoare, primită în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA). Dan Voiculescu a executat doi ani și patru luni din pedeapsă, avut comportament exemplar, nu a avut sancțiuni, are 70 de ani și a scris zece cărți.

Avocatul lui Dan Voiculescu a înregistrat în 28 noiembrie, la Judecătoria Sectorului 5, cererea de eliberare condiţionată a fondatorului trustului Intact, iar instanţa a stabilit iniţial termenul de judecată pentru 17 ianuarie, apoi 13 decembrie, scrie news.ro.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
usa hot apartament
20 jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg