Certată de mamă, o fetiță gravidă de 14 ani din Botoșani a încercat să se omoare

Ultima actualizare:

Necaz mare într-o familie din Botoșani. Gravidă la doar 14 ani, o fată din Botoşani a încercat să îşi pună capăt zilelor după o ceartă cu părinţii. Minora însărcinată locuia cu un adolescent de 19 ani cu îngăduința părinților care s-au supărat însă când au auzit că fetița este gravidă 

Minora de 14 ani și și-a anunțat părinții că va fi mamă. Foto monitorulbt.ro
Minora de 14 ani și și-a anunțat părinții că va fi mamă. Foto monitorulbt.ro

Minora însărcinată provine dintr-o localitate din zona Dorohoiului, se mutase de ceva timp cu un tânăr de 19 ani, din Suceava scriu jurnaliștii de la monitorulbt.ro Cei doi trăiau acasă la adolescent iar relația era acceptată atât de familia băiatului cât și a fetei. Minora însărcinată ar fi avut încuviinţarea părinţilor pentru această relație, însă nu şi pentru a rămâne gravidă.  

De ce a vrut să se sinucidă minora însărcinată

De Crăciun, fata s-a întors la casa părintească şi le-a spus părinţilor că este gravidă în 19 săptămâni. La auzul acestei veşti, mama minorei însărcinate a avut un şoc, astfel că între cele două a izbucnit un scandal. Supărată în urma reproșurilor fetița viitoare mamă a spus că nu mai vrea să trăiască și se sinucide. Imediat speriată, mama minorei a cerut ajutor și a sunat la 112. În câteva minute la faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, dar şi unul de la Poliţie. Cum familia implora ca minora să nu fie lăsată singură pentru că este în stare să se sinucidă și aceasta era în stare de agitație, fetița a fost transportată la Secţia de Pediatrie a spitalului județean Botoșani. Ulterior, tânăra mamă a fost internată la Maternitate, pentru a fi monitorizată sarcina.  

Ce spun medicii și polițiștii despre cazul minorei însărcinate

”Pacienta a ajuns în serviciul nostru cu tentativă de suicid, tulburare de adaptare, reacţie anxioasă. A fost stabilizată şi consiliată”, a spus un asistent din cadrul Secţiei Pediatrie din Spitalul Judeţean Botoșani pentru sursa citată. Cazul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar penal, după ce au aflat de povestea sarcinii tinerei. „În cauză a fost întocmit un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, urmând a se propune soluţiile legale la finalizarea anchetei”, a declarat monitorulbt.ro, agent şef adjunct Nicoleta Mendeleac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net