Certificatul verde ar putea fi aplicat ├«n func╚Ťie de inciden╚Ť─â. Propunerea ministrului Alexandru Rafila

26 noiembrie 2021
image
Certificatul verde COVID ar putea fi folosit cu intermiten╚ŤeFoto: Inquam Photos

Noul ministru al S─ân─ât─â╚Ťii, Alexandru Rafila, critic─â modul ├«n care s-au luat deciziile ├«n valul 4, cu reac╚Ťiile ├«nt├órziate ale autorit─â╚Ťilor ╚Öi m─âsurile f─âr─â sens. Acum suntem pe o pant─â descendent─â a ├«mboln─âvirilor, ├«ns─â ne uit─âm cu ├«ngrijorare spre iminentul val 5. Preg─âtirile trebuie ├«ncepute imediat, a anun╚Ťat Rafila la Digi24, unde a vorbit despre vaccinare, despre restric╚Ťii ╚Öi despre certificatul verde.

ÔÇ×Sunt premise s─â avem un val 5 seriosÔÇŁ

ÔÇ×Probabil dup─â s─ârb─âtori vom asista la o nou─â cre╚Ötere a num─ârului de cazuri ╚Öi atunci trebuie s─â ├«mbun─ât─â╚Ťim accesul pacien╚Ťilor la testare, la consult, la tratament ├«n ambulatoriu ├«nc─â din primele zile de boal─â. Sunt premise s─â avem un val 5 serios: popula╚Ťia receptiv─â la infectare poate cre╚Öte din nou, pentru c─â imunitatea celor vaccina╚Ťi p├ón─â ├«n luna mai a sc─âzut─â. Apoi, ├«n perioada s─ârb─âtorilor, se intensific─â circula╚Ťia, ne ├«nt├ólnim cu rudele ├«n v├órst─â...ÔÇŁ, a declarat ministrul S─ân─ât─â╚Ťii la Digi24.

Certificatul verde ar putea fi aplicat cu intermiten╚Ťe

Una dintre m─âsurile propuse este aplicarea certificatului verde cu intermiten╚Ťe, ├«n func╚Ťie de inciden╚Ťa infect─ârilor. C├ónd cresc cazurile, certificatul s─â fie introdus pentru anumite tipuri de activit─â╚Ťi, iar c├ónd ├«nregistr─âm o sc─âdere constant─â, de exemplu sub inciden╚Ťa de 0,5, s─â putem renun╚Ťa la el. ÔÇ×O astfel de abordare predictibil─â, m─âsurabil─â, poate fi anun╚Ťat─â din timp, ajut─â oamenii s─â se adapteze. Acest certificat nu trebuie perceput ca o metod─â de constr├óngere la vaccinare. Popula╚Ťia e bine s─â perceap─â vaccinarea ca pe un act de protec╚Ťie, nu ca o constr├óngereÔÇŁ, a mai spus ministrul.

survivor2 png
carla s dreams bobonete 2 PNG
iumor jpg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
alexandra stan sexy png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
protest cannes 2022 FOTO EPA EFE (4) jpg
Miron Mitrea FOTO Eduard Enea
cehia carantina jpeg
calendar ortodox 2021 23 mai sf mihail marturisitorul png
1 mare foto epa efe 57690578 jpg
6 traian basescu prima iubita jpg jpeg