Cezar Avramuță, urcat pe macara 9 ore a ajuns la Spitalul Obregia: ”În urma expertizei, am fost declarat normal la cap”

Ultima actualizare:

    Cezar Avramuță, cunoscut ca ”Omul cu tricolorul”, a stat 9 ore urcat pe macaraua de la ASE
Cezar Avramuță, cunoscut ca ”Omul cu tricolorul”, a stat 9 ore urcat pe macaraua de la ASE

A stat aproape 9 ore cățărat pe o macara, la peste 30 de metri deasupra Pieței Romane, din Capitală, timp în care a mâncat mere, a făcut poze de la înălțime și a amenințat că se aruncă în gol. Cezar Avramuță s-a dat jos până la urmă, a fost încătușat și dus la Spitalul Obregia, pentru a vedea dacă are discernământ. ”În urma expertizei, am fost declarat normal la cap”, a scris omul cu tricolorul, pe pagina sa de Facebook .

Duminică, 15 august, autoritățile au fost în alertă. Cezar Avramuță, cunoscut în România ca ”Stegarul dac” sau ”Omul cu tricolorul”, a protestat din nou.

De această dată s-a urcat pe o macara aflată lângă Academia de Studii Economice din București, la o înălțime de peste 30 de metri. A afișat un tricou pe care scria „SRI+DNA=Poliție politică” și a amenințat că se aruncă.

Până la urmă s-a dat jos după aproape 9 ore de stat în soare, iar polițiștii l-au așteptat jos. L-au încătușat și l-au dus la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia”.


    Cezar Avramuță și-a adus și pachet de acasă, astfel că se fotografia în timp ce mânca un măr, urcat pe macara
Cezar Avramuță și-a adus și pachet de acasă, astfel că se fotografia în timp ce mânca un măr, urcat pe macara

”La coborârea de pe macara polițiștii s-au comportat deosebit de violent. Mâini întoarse la spate, cătușe ... Am o veste proastă pentru ei și pentru statul mafiot pe care-l apără: doamna doctor de gardă, în urma expertizei, m-a declarat normal la cap! Ghinion, vorba presidentului”, a scris Cezar Avramuță pe pagina sa de Facebook, de acasă.

Acesta spune că riscul de a cădea în expediții este mai mare decât de pe o macara.

Cezar Avramuță: ”Am fost deplin calm și conștient de ce fac, nici un pic de agitație” 

”Orice ar spune cineva, nu poate exista comparație între riscul de a-și pierde viața, l-a care s-a supus gratuit doctorul care a mers de două ori pe Himalaya, și riscul la care eu m-am supus urcând pe o biată macara. Pe Himalaya natura este stăpână și oricând poate isca o avalanșă. Pe macara nu, totul depinde de mine. Ce ar fi să umplem spitalele cu toți oamenii care fumează sau beau și care își pun astfel viața în pericol. Dar cu cei ce nu învață și care în acest fel își pun în mod subtil viața în pericol pentru că cine are carte, are parte, ceilalți nu. Analizele făcute pe ambulanță sunt perfecte, după aproape 9 ore de stat în soarele. Ce înseamnă asta? Pur și simplu că am fost deplin calm și conștient de ce fac, nici un pic de agitație. E limpede pentru un medic, nu?”, a mai precizat Avramuță.

Cezar Avramuță, nelipsit de la protestele din Piața Universității

Acesta este personajul nelipsit de la protestele din Piața Universității. Toată lumea îl cunoaște ca ”omul cu tricolorul”, pentru că el asta face: strigă lozinci și flutură cu putere un streag uriaș.


    Cezar Avramuță a fotografiat Piața Romană de la 30 de metri
Cezar Avramuță a fotografiat Piața Romană de la 30 de metri

Ieri, Cezar Avrămuță s-a urcat pe macaraua din centrul Capitalei în jurul orei 12.00 și a coborât după ora 20.30, timp în care jos îl așteptau pompieri cu o saltea gonflabilă de intervenție, polițiști și un echipaj SMURD.

Nu este la prima abatare. În 2015, a stat șapte ore urcat pe Casa Radio și a amenințat că se aruncă. Și atunci a fost dus de autorități la Spitalul Obregia, dar medicii i-au dat drumul acasă. 

Citește și: 

Imagini șocante. Cezar Avrămuță, "omul cu tricolorul", s-a urcat pe macaraua de la Romană și a amenințat ca se aruncă. A coborât după 8 ore

”Omul cu tricolorul” a fost internat la Spitalul Obregia după ce a amenințat că se aruncă de pe Casa Radio

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net