Chef Foa ne spune ce se va mânca la UNTOLD

Ultima actualizare:

    Chef Foa
Chef Foa

Un eveniment reuşit implică întotdeauna, pe lângă muzică de calitate, şi mâncare delicioasă. Organizatorii de la UNTOLD ştiu foarte bine acest lucru, iar anul acesta l-au luat alături pe Chef Foa, unul dintre cei mai renumiţi specialişti de „cooking” din România. El a stabilit deja meniul din care vor mânca atât artiştii care vor urca pe scenă la festival, cât şi publicul.

Artiştii mari au, de obicei, şi cerinţe speciale în ceea ce priveşte mâncarea. Dar e păcat să vină în România şi să nu guste şi din bunătăţile locului. Echipa lui chef Foa, Flavours, le-a pregătit, astfel, surprize culinare. Mai concret, prin cele două branduri ale sale (Stradale şi Mitzu), va face o incursiune în bucătăria tradiţională românească. „Vom avea platouri de brânzeturi româneşti, zacuscă de casă, sarmale în foi de viţă service cu mămăliguţă, bulz ardelenesc, salată de vinete şi tochitură de porc. Pentru desert, pregătim două tipuri de plăcintă românească homemade: cu mere şi cu brânză dulce”, ne spune Chef Foa. Pe lângă desert, chefii vor mai servi invitaţii cu brownies, cu mini-eclere de casă, cheesecake, tarte de fructe cu vanilie şi pavlova.

Veţi putea mânca bulz ardelenesc
Veţi putea mânca bulz ardelenesc

Robbie Williams, David Guetta, James Arthur, Steve Aoki, Busta Rhymes, Bastille si Armin Van Buuren sunt doar câţiva dintre artiştii de la festival care vor gusta din aceste preparate. Spre surprinderea organizatorilor, invitaţii speciali nu au avut mari pretenţii în ceea ce priveşte meniul, ceea ce le-a oferit bucătarilor oportunitatea de a inova. Nu numai artiştii vor gusta din aceste preparate, ci şi publicul prezent la festival îşi poate îndulci şi condimenta zilele cu mâncare stradală. Echipa de bucătari implicată în acest proiect de anvergură a avut nevoie de 3 luni de pregătire în prealabil, pentru organizarea minuţioasă a evenimentului, din punct de vedere culinar. În ultima lună, în timpul montării scenelor, ei au servit zilnic până la 800 de persoane din staff-ul Untold.

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. În cele 4 zile de festival sunt aşteptaţi peste 300.000 de oameni.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net