Cinci persoane aflate într-un microbuz românesc au murit într-un accident produs pe autostrada M1 din Ungaria

Ultima actualizare:

    Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Cinci persoane au decedat marţi, într-un accident în care au fost implicate un microbuz românesc şi alte câteva vehicule pe autostrada M1 din Ungaria.

Patru vehicule s-au ciocnit marţi pe autostrada M1 în direcţia Győr, lângă localitatea Bábolna, mai multe persoane au fost rănite, drumul fiind închis, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom pe site-ul poliţiei ungare.

Purtătorul de cuvânt al direcţiei judeţene pentru situaţii de urgenţă, Mihály Sebestyén Varga, a declarat agenţiei ungare de presă MTI că un microbuz românesc a lovit din spate un camion, cinci persoane au rămas blocate în microbuz, iar un bărbat a fost propulsat din autovehicul.

Potrivit unui comunicat emis de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Komárom-Esztergom, s-au ciocnit patru vehicule. Într-unul călătoreau 5 persoane, iar toate au decedat pe loc.

Pál Győrfi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Naţional de Ambulanţă, a declarat agenţiei MTI că au fost alertate ambulanţe şi un elicopter de ambulanţă pentru a interveni la locul accidentului. Cinci persoane – două femei şi trei bărbaţi – au murit.

Un bărbat în jur de 50 de ani care a suferit o leziune la cap a fost transportat la spitalul din Győr, starea lui fiind stabilă, informează news.ro.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net