Cine a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa. Mesajul ascuns

image
Carmen Iohannis, într-o rochie bleu ciel la întâlnirea cu Papa Francisc

Papa Francisc a ajuns vineri în România, puțin înainte de prânz. Suveranul Pontif a fost întâmpinat pe aeroportul Otopeni de Carmen și Klaus Iohannis. Soția președintelui României a ales, pentru această întâlnire istorică, o rochie creată de Eli Lăslean, cu un mesaj special.

Eli Lăslean a îmbrăcat-o pe prima doamnă pentru mai mult de 30 de evenimente oficiale. Pentru întâlnirea cu Papa Francisc, creatoarea de modă și soția președintelui au căzut de acord asupra unei rochii vaporoase, bleu ciel. Carmen Iohannis a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanțe.

image
Carmen Iohannis, într-o rochie bleu ciel la întâlnirea cu Papa Franciscfoto: Inquam Photos

Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă.  Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină.  A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean, în exclusivitate pentru Click!

Prima doamnă și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto crem și o geantă plic în aceeași nuanță.

Programul Papei Francisc în Bucureşti

Cele mai importante activităţi de masă la care va participa Papa Francisc la Bucureşti vor avea loc la ora 17.00, la Catedrala Mântuirii Neamului, unde, împreună cu Patriarhul Daniel, va spune rugăciunea „Tatăl nostru”, apoi va saluta mulţimea, şi la ora 18.00, la Catedrala Sf. Iosif, unde va prezida Sfânta Liturghie.

Prima zi a călătoriei apostolice se va încheia în Piaţa Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice. În Bucureşti, Papa Francisc poate fi salutat vineri, în zona Bulevardului Kiseleff, între strada Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, zonă în care coloana Suveranului Pontif va circula cu viteză redusă. Trei sute de voluntari vor asista, alături de autorităţi, cele 25.000 de persoane care s-au înscris online pentru a-l vedea pe Papa Francisc după Sfânta Liturghie de la Catedrala Sf. Iosif. În centrul oraşului vor fi amplasate două scene (Catedrala Sf. Iosif şi Piaţa Ateneului), 15 ecrane şi numeroase difuzoare unde va putea fi urmărit programul Papei.

În afara celor 19 sectoare dedicate pelerinilor, va exista o zonă „liberă”, de unde cei care nu s-au înscris online să poată asista la evenimentele din Piaţa Revoluţiei.

Citește și:

Pe aici va trece Papa Francisc

Papa Francisc, mesaj pentru români înainte de venirea în țară: „Printre voi au fost atâția martiri!”

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
FotoJet (1) jpg
colaj loredana groza jpg
Athos Salome jpg
cub cristian arsinel png
cub arsinel fii png
FotoJet jpg
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image
image
image
image
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg
Regele Charles cu ochii in lacrimi la funeraliile reginei Elisabeta  Foto Gettyimages jpg
FotoJet jpg
Ligia Deca, noul ministru al educației Sursă foto: UN Photo